ObitoR3
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Bluetooth bağlantısı ile kötü mü olur hocam nasıl olurkablolu kullansak bile bu fiyata bu özellikler baya iyi bilemedim yinede aldım kullanırız kablolu.
Bluetooth bağlantısı ile kötü mü olur hocam nasıl olurkablolu kullansak bile bu fiyata bu özellikler baya iyi bilemedim yinede aldım kullanırız kablolu.
Siz ne diyorsunuz hocamToplam 638 lira tuttu. Büyük ihtimalle 250-300TL arası gümrük vergisi çıkar. Her türlü worth
Alıntıyı görüntüle
Neyi hocam?Siz ne diyorsunuz hocam
Dongle çıkmıyormuş bluetooth ile sorun yaşanır mı ? Bağlantı kopması gibiNeyi hocam?
Gecikme sorunu olur tatmin etmez. Bende şimdi konuya dönünce fark ettim. Cihaz Nintendo dizilimine sahipmiş. O yüzden şimdi iptal maili geçtim ama sonuç ne olur bilemem.Dongle çıkmıyormuş bluetooth ile sorun yaşanır mı ? Bağlantı kopması gibi
Alınmaz mı diyorsunuz bende kablolu oynamayı tercih etmiyorum indirim beklemeli miyim farklı bir şeyim yoksa easyxmx x5 almalı mıyım sizce ? Veya secuzi lig 3601 1500 bütçe ileGecikme sorunu olur tatmin etmez. Bende şimdi konuya dönünce fark ettim. Cihaz Nintendo dizilimine sahipmiş. O yüzden şimdi iptal maili geçtim ama sonuç ne olur bilemem.
Bende nova lite vardı zaten sanırım aynı dongle kullanıyorlarkablolu kullansak bile bu fiyata bu özellikler baya iyi bilemedim yinede aldım kullanırız kablolu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam dongle'sızmış kusura bakma videolarda dongle'ı görünce otomatik gönderilir diye düşünmüştüm öyle değilmiş.
Hayır, GameSir Nova HD Rumble NS Controller, yalnızca kendi dongle'ı ile uyumludur. Nova Lite dongle'ı ile çalışmaz.Bende nova lite vardı zaten sanırım aynı dongle kullanıyorlar![]()
ayrı satılıyor sitedeHayır, GameSir Nova HD Rumble NS Controller, yalnızca kendi dongle'ı ile uyumludur. Nova Lite dongle'ı ile çalışmaz.
dayı benim anlamadığım bunun dongle'ı ayrı satılmıyorda kutunun içindede yok diyor. öner diyorum önermiyor