🔥İndirim 🔥DONGLESIZ🔥GameSir Nova HD Rumble NS 660 TL + Vergi

Dongle çıkmıyormuş bluetooth ile sorun yaşanır mı ? Bağlantı kopması gibi
Gecikme sorunu olur tatmin etmez. Bende şimdi konuya dönünce fark ettim. Cihaz Nintendo dizilimine sahipmiş. O yüzden şimdi iptal maili geçtim ama sonuç ne olur bilemem.

Hocam
Gecikme sorunu olur tatmin etmez. Bende şimdi konuya dönünce fark ettim. Cihaz Nintendo dizilimine sahipmiş. O yüzden şimdi iptal maili geçtim ama sonuç ne olur bilemem.
Alınmaz mı diyorsunuz bende kablolu oynamayı tercih etmiyorum indirim beklemeli miyim farklı bir şeyim yoksa easyxmx x5 almalı mıyım sizce ? Veya secuzi lig 3601 1500 bütçe ile

kablolu kullansak bile bu fiyata bu özellikler baya iyi bilemedim yinede aldım kullanırız kablolu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam dongle'sızmış kusura bakma videolarda dongle'ı görünce otomatik gönderilir diye düşünmüştüm öyle değilmiş.
Bende nova lite vardı zaten sanırım aynı dongle kullanıyorlar 🙂

Bende nova lite vardı zaten sanırım aynı dongle kullanıyorlar 🙂
Hayır, GameSir Nova HD Rumble NS Controller, yalnızca kendi dongle'ı ile uyumludur. Nova Lite dongle'ı ile çalışmaz.
dayı benim anlamadığım bunun dongle'ı ayrı satılmıyorda kutunun içindede yok diyor. öner diyorum önermiyor

Hayır, GameSir Nova HD Rumble NS Controller, yalnızca kendi dongle'ı ile uyumludur. Nova Lite dongle'ı ile çalışmaz.
dayı benim anlamadığım bunun dongle'ı ayrı satılmıyorda kutunun içindede yok diyor. öner diyorum önermiyor
ayrı satılıyor sitede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,339
Üyeler
185,872
Son üye
ahmeyin
Geri