🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bende 4000TL ye viper v3 pro aldım beyaz renk. Skatezleri orjinal ve kutu içeriğindeki grip tapesi vs. duruyor ve hiçbir sararma vs. yok ama elime oturmadığı için iade edeceğim satın almak isteyen veya düşünen varsa ona verebilirim.

4000 liraları hak ediyor mu mouse?
ajaz pro meshur mouse u almıstım temudan 700e oyuncak gibi bisey geldiydi elden cıkardıydım
ben superlight 2 kullanmıştım onu satıp viper v3 pro aldım shape ve gecikme hissiyatı olarak aşırı sevdim.Ucuza wireless almak riskli biraz fps oyuncusuysanız gecikme ya da takılma sorunu sinir bozucu oluyor.

Depodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın :)
Adam skatezlerini değiştirmiş,kullanmış ve iade etmiş... bu memlekette ne insanlar var vallahi
Bu varlıklara insan denmez. Bunların yüzünden bütün ticaret sektöründekiler ülkeden çekiliyorlar. Ondan sonra kim kazıklayacak diye bekliyoruz. Kendi varlıklarımız yapıyor. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Ticaret sektöründe güven bırakmadılar. Amazon önceden söze güvenirdi. Şimdi kanıta bile inandıramıyorsunuz.

Bu varlıklara insan denmez. Bunların yüzünden bütün ticaret sektöründekiler ülkeden çekiliyorlar. Ondan sonra kim kazıklayacak diye bekliyoruz. Kendi varlıklarımız yapıyor. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Ticaret sektöründe güven bırakmadılar. Amazon önceden söze güvenirdi. Şimdi kanıta bile inandıramıyorsunuz.
Maalesef, böyleleri yüzünden hizmet vermemek hususunda gayet haklılar. Olan bizim gibi kaliteli bir hizmet almak isteyen kitleye oluyor maalesef kötüler ve ahlaksızlar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor:(

dostlar böyle bir şey aldım ama korkuyorum nedense ürün sorunlu mu gelecek? birkaç tane deathadder v3 pro hyperpolling li stoğu var şuan amazon depoda, 4 tanesi çok iyi durumdaydı 2 tanesi yeni gibi, birinde herhangi bir açıklama yazmıyordu ambalajında gönderilir yazıyordu onu aldım, ürün sorunlu gelirse iade kabul ediyorlar mı tecrübesi olan var mı bu konularda
1764963283474.webp

dostlar böyle bir şey aldım ama korkuyorum nedense ürün sorunlu mu gelecek? birkaç tane deathadder v3 pro hyperpolling li stoğu var şuan amazon depoda, 4 tanesi çok iyi durumdaydı 2 tanesi yeni gibi, birinde herhangi bir açıklama yazmıyordu ambalajında gönderilir yazıyordu onu aldım, ürün sorunlu gelirse iade kabul ediyorlar mı tecrübesi olan var mı bu konularda Alıntıyı görüntüle
reis hiç korkma al beğenmezsen direk iade hayırlısı olsun

adam gibi tablet arayana

tab s10 plus 2 adet gelmiş 26500
tab s11 ultra 34 bin

Amazon depodan Asus tuf f16 fx608jh aldım iade sebebini sordum bilemiyoruz dediler. Yeni gibi yazıyordu az önce geldi ekranda 2 tane kırmızı ölü piksel var biri ortada biri sağ üstte bilginize.

Amazon depodan Asus tuf f16 fx608jh aldım iade sebebini sordum bilemiyoruz dediler. Yeni gibi yazıyordu az önce geldi ekranda 2 tane kırmızı ölü piksel var biri ortada biri sağ üstte bilginize.
Bilmemeleri bence mümkün değil, zaten depodan monitör ve ekranı olan hiçbir şey alınmaz, %99 ölü pikselli gelecektir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri