elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,918
ben de aynı fiyata aldım memnunum fiyatına değer bence.4.200 TL'ye geldi hocam
ben de aynı fiyata aldım memnunum fiyatına değer bence.4.200 TL'ye geldi hocam
4000 liraları hak ediyor mu mouse?ben de aynı fiyata aldım memnunum fiyatına değer bence.
ben superlight 2 kullanmıştım onu satıp viper v3 pro aldım shape ve gecikme hissiyatı olarak aşırı sevdim.Ucuza wireless almak riskli biraz fps oyuncusuysanız gecikme ya da takılma sorunu sinir bozucu oluyor.4000 liraları hak ediyor mu mouse?
ajaz pro meshur mouse u almıstım temudan 700e oyuncak gibi bisey geldiydi elden cıkardıydım
Bu varlıklara insan denmez. Bunların yüzünden bütün ticaret sektöründekiler ülkeden çekiliyorlar. Ondan sonra kim kazıklayacak diye bekliyoruz. Kendi varlıklarımız yapıyor. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Ticaret sektöründe güven bırakmadılar. Amazon önceden söze güvenirdi. Şimdi kanıta bile inandıramıyorsunuz.Depodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın
Adam skatezlerini değiştirmiş,kullanmış ve iade etmiş... bu memlekette ne insanlar var vallahi
silksen zina, sövsen günah, böylelerine.Depodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın
Adam skatezlerini değiştirmiş,kullanmış ve iade etmiş... bu memlekette ne insanlar var vallahi
Maalesef, böyleleri yüzünden hizmet vermemek hususunda gayet haklılar. Olan bizim gibi kaliteli bir hizmet almak isteyen kitleye oluyor maalesef kötüler ve ahlaksızlar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyorBu varlıklara insan denmez. Bunların yüzünden bütün ticaret sektöründekiler ülkeden çekiliyorlar. Ondan sonra kim kazıklayacak diye bekliyoruz. Kendi varlıklarımız yapıyor. Ama kurunun yanında yaşta yanıyor. Ticaret sektöründe güven bırakmadılar. Amazon önceden söze güvenirdi. Şimdi kanıta bile inandıramıyorsunuz.
reis hiç korkma al beğenmezsen direk iade hayırlısı olsundostlar böyle bir şey aldım ama korkuyorum nedense ürün sorunlu mu gelecek? birkaç tane deathadder v3 pro hyperpolling li stoğu var şuan amazon depoda, 4 tanesi çok iyi durumdaydı 2 tanesi yeni gibi, birinde herhangi bir açıklama yazmıyordu ambalajında gönderilir yazıyordu onu aldım, ürün sorunlu gelirse iade kabul ediyorlar mı tecrübesi olan var mı bu konularda Alıntıyı görüntüle
Bilmemeleri bence mümkün değil, zaten depodan monitör ve ekranı olan hiçbir şey alınmaz, %99 ölü pikselli gelecektir.Amazon depodan Asus tuf f16 fx608jh aldım iade sebebini sordum bilemiyoruz dediler. Yeni gibi yazıyordu az önce geldi ekranda 2 tane kırmızı ölü piksel var biri ortada biri sağ üstte bilginize.
Laptop hocam buBilmemeleri bence mümkün değil, zaten depodan monitör alınmaz, %99 ölü pikselli gelecektir.