Ferhinator
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Adres yolla 1 güne sende hocamLan skatezlerimi unutmusum iade etmiştim![]()
Adres yolla 1 güne sende hocamLan skatezlerimi unutmusum iade etmiştim![]()
Depodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın
Adam skatezlerini değiştirmiş,kullanmış ve iade etmiş... bu memlekette ne insanlar var vallahi
daha iyi işte adam dot takmışDepodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın
Adam skatezlerini değiştirmiş,kullanmış ve iade etmiş... bu memlekette ne insanlar var vallahi
4.200 civarına geldi hocamAlıntıyı görüntüle
Skatezler beleşe gelmiş ama işçilikte kolaya kaçmış. İçine toz girmeyecek şekilde bantla kapatıp kullanın hocam. 3600-3800 civarına veya daha ucuza geldiyse ve skatez hariç kusursuzsa iadeye gerek yok.
Mouse baya akıcı bu aradadaha iyi işte adam dot takmış
Kaça aldın bu arada kardeşimDepodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın
4.200 TL'ye geldi hocamKaça aldın bu arada kardeşim
değmez bence bu mouseye abartılıyor gibi geldi4.200 TL'ye geldi hocam
Evet hocam8 k hz olanımıydı
Bu bütçede öneriniz olur mu hocamdeğmez bence bu mouseye abartılıyor gibi geldi
valla daha düşük bütçeye Scyrox serisi var. Rawm markasına bakılabilir. İlla bu şekilde istiyorsan a9 serisi var.Evet hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu bütçede öneriniz olur mu hocam
Bir bakayım hocam teşekkür ederim.valla daha düşük bütçeye Scyrox serisi var. Rawm markasına bakılabilir. İlla bu şekilde istiyorsan a9 serisi var.
Sonra amazon iade politikasını değişiyor. İnsanalrda karakter yok. Şahsen ben almazdım adam asılıp mı tuttu nasıl tuttu belli değil.Alıntıyı görüntüle
Skatezler beleşe gelmiş ama işçilikte kolaya kaçmış. İçine toz girmeyecek şekilde bantla kapatıp kullanın hocam. 3600-3800 civarına veya daha ucuza geldiyse ve skatez hariç kusursuzsa iadeye gerek yok.
o zaman direk almamak lazım. aslında emin olmadığım ama denemek istediğim bir kaç ürün var. ikinci elini alıp deneyip iade etsem nasıl olur diye düşünüyorum. sonuçta aldığımda da verdiğimde de ikinci el olur amazon pek bir şey kaybetmezSonra amazon iade politikasını değişiyor. İnsanalrda karakter yok. Şahsen ben almazdım adam asılıp mı tuttu nasıl tuttu belli değil.