🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Depodan Viper V3 Pro aldım gelen ürüne bakın :)
Adam skatezlerini değiştirmiş,kullanmış ve iade etmiş... bu memlekette ne insanlar var vallahi
IMG_8213.webp

Skatezler beleşe gelmiş ama işçilikte kolaya kaçmış😅. İçine toz girmeyecek şekilde bantla kapatıp kullanın hocam. 3600-3800 civarına veya daha ucuza geldiyse ve skatez hariç kusursuzsa iadeye gerek yok.

Alıntıyı görüntüle

Skatezler beleşe gelmiş ama işçilikte kolaya kaçmış😅. İçine toz girmeyecek şekilde bantla kapatıp kullanın hocam. 3600-3800 civarına veya daha ucuza geldiyse ve skatez hariç kusursuzsa iadeye gerek yok.
4.200 civarına geldi hocam
Aslında 5.200'e sıfırını almıştım ve siyah renkti sistemimle de uyumlu olduğu için tercih ettim.
Sonra akşam bunu gördüm depoda, bir şansımı deneyeyim dedim eğer sıfıra yakınsa kapalı kutuyu iade eder bunu kullanırım fazladan 1000 TL çıkmasın diye düşündüm ama içime pek sinmedi
Skatezler dışında başka bir sorun görünmüyor şimdilik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha iyi işte adam dot takmış
Mouse baya akıcı bu arada
Skatez farkını hissettiriyor

Alıntıyı görüntüle

Sonra amazon iade politikasını değişiyor. İnsanalrda karakter yok. Şahsen ben almazdım adam asılıp mı tuttu nasıl tuttu belli değil.

Sonra amazon iade politikasını değişiyor. İnsanalrda karakter yok. Şahsen ben almazdım adam asılıp mı tuttu nasıl tuttu belli değil.
o zaman direk almamak lazım. aslında emin olmadığım ama denemek istediğim bir kaç ürün var. ikinci elini alıp deneyip iade etsem nasıl olur diye düşünüyorum. sonuçta aldığımda da verdiğimde de ikinci el olur amazon pek bir şey kaybetmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,733
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri