YouTube Kanalımı nasıl geliştirebilirim?

Capcutta düzeltmek mümkün sorun olan kısmın başını ve sonunu kesip kontrast ve diğer şeylerini ayarlaman gerekli
Araştırdım ama konu hakkında hiç video göremedim.
Ben mi yanlış araştırdım bilmiyorum ama.
Bir daha aynı durumda kontrast düzenleme denerim.
Örnek video var mı hocam?

Araştırdım ama konu hakkında hiç video göremedim.
Ben mi yanlış araştırdım bilmiyorum ama.
Bir daha aynı durumda kontrast düzenleme denerim.
Örnek video var mı hocam?
Mobil ise hintli kardeşimizin videosunu bırakabilirim

Mobil ise hintli kardeşimizin videosunu bırakabilirim
Tamamdır hocam. Şimdiye kadar verdiğiniz tüm tavsiyeler için tekrardan teşekkür ederim.
Gerçekten çok faydalı oldu.
Ben artık uyuyacağım çok uykum var 😄
Bu arada tekrar söylemiş olayım mesajımı gören dostlar kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum :)
İyi geceler kendinize iyi bakın. 🫡

• Beğen
Reaksiyonlar: GUSE
Tamamdır hocam. Şimdiye kadar verdiğiniz tüm tavsiyeler için tekrardan teşekkür ederim.
Gerçekten çok faydalı oldu.
Ben artık uyuyacağım çok uykum var 😄
Bu arada tekrar söylemiş olayım mesajımı gören dostlar kanalıma abone olursanız çok mutlu olurum :)
İyi geceler kendinize iyi bakın. 🫡
İyi geceler bir şeyler lazım olursa elimden geldiği kadarıyla destek olmaya çalışırım

Bugün bu short attım 5 dk içinde 4200 izlendi ve orda kitlenip kaldı. Bu birçok defa oldu.
evt o oluyor, ama tiktok, instagramda durum böylw değil. Instagrama bi reeks atmıştım sinan engin+ clash royale esprisnden 110k izlendi günler içerisinde hepte artıyordu. En son sinirlenip sildim videoyu. Kansız herif maili çaldıydı instayıda patlattı, virüs gibi lergoya bile girip alıcılara küfür etmiş.

evt o oluyor, ama tiktok, instagramda durum böylw değil. Instagrama bi reeks atmıştım sinan engin+ clash royale esprisnden 110k izlendi günler içerisinde hepte artıyordu. En son sinirlenip sildim videoyu. Kansız herif maili çaldıydı instayıda patlattı, virüs gibi lergoya bile girip alıcılara küfür etmiş.
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle.
Hesap çalma olayının çok izlenme ile mi bir alakası oluyor tam anlamadım?

Hocam çok geçmiş olsun öncelikle.
Hesap çalma olayının çok izlenme ile mi bir alakası oluyor tam anlamadım?
o tamamen benle alakalı bi durum hocam, orkun ısıtmak bugün 20 milyon abone düz hesap de, 1 kez caldırmamıstır hesabını

o tamamen benle alakalı bi durum hocam, orkun ısıtmak bugün 20 milyon abone düz hesap de, 1 kez caldırmamıstır hesabını
Anladım hocam geçmiş olsun tekrar.
Ama izlenmenin aniden kesilmesi YouTube'da da Instagram'da da oluyor gibi geliyor bana.

devamlı olmak lazım hocam
Şuan çok sık video atıyorum ama izlenmeler beklediğim seviyeye çıkmadı hocam.
Uzun videolarda 500 izlenmeyi göremedim.
Shorts videolarda da 5 bini göremedim bir türlü 🙂

Dostlar herkese iyi günler.
Otostop yaparak Türkiye'yi geziyorum ve gezdiğim yerlere ve otostop sohbetlerine dair içerik üretiyorum.
Kanalın büyümesi için fazla çabalamadım, abone ol beğen gibi söylemlere de girmedim videolarımda.
Ancak bu bir hata oldu sanırım çünkü kanal çok yavaş büyüyor ve izlenmeler de beklediğim noktaya ulaşmadı.
Bu konuda tavsiyeleriniz var mı?
Ve eleştirileriniz varsa neler yapacağıma dair, çok mutlu olurum.
Uzun zamandır birçok sorunumu çözmemde bu mecra bana çok yardımcı oldu.
Düşünürken, burası aklıma geldi ve danışmak istedim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
YouTube Kanalım
İnstagramdan yürümelisiniz kesinlikle

Geri