🔥İndirim MSI 31.5 MPG 322URX QD-OLED, 240HZ 50.609₺

ben bunu gördüm ama atmadım alacak adam burda sıcak fırsatta takılmaz diye

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: S4N0
En ucuz 32" 4k 240hz Samsung eğitim mağazasındaki g81sf 39.999tl herhalde.

RTX 5080 ASTRAL WHİTE EDİTİON OC VAR YETERLİ OLUR MU ALMAKTA ÇOK KARARSIZIM
Olur tabi ki. Muhtemelen 27" 4k Oled alırsan daha memnun kalırsın imzamdaki monitöre bakabilirsin. Murat gamsız da inceledi en son tüm detaylarından bahsediyor.

Olur tabi ki. Muhtemelen 27" 4k Oled alırsan daha memnun kalırsın imzamdaki monitöre bakabilirsin. Murat gamsız da inceledi en son tüm detaylarından bahsediyor.
Laptop bilgisayara type c olarak bağlantı kurduğumda hem ekran aktarmış oluyorum hemde 100 watt boost etmiş oluyorum performans artıyor macbooklarda şarj derdi kalmıyor görüntüyle şarj birlikte oluyor güzel monitör biraz daha düşer mi kupon kodu felan arıyorum

bende bir tane arıyorum ama geçen ocak ayında samsunng eğitim indirimlerinde 32 ınc 4k oled kaça düşmüştü hatırlayan var mı

asus display portu 1.4 kullanıyor yani sıkıştırılmış görüntü hoşuma gitmedi, msi display port 2.1 kullanmış band genişliği akıyor doğrudan çok daha iyi kaliteli görünüyor

asus display portu 1.4 kullanıyor yani sıkıştırılmış görüntü hoşuma gitmedi, msi display port 2.1 kullanmış band genişliği akıyor doğrudan çok daha iyi kaliteli görünüyor
Bendeki modelden bahsediyorsanız Display port 2.1 kullanıyor. 1.4 DSC istemediğim için alırken dikkat ettiğim detayların başındaydı.

oled yanma konusunda soğutma çözümleri yok garanti bitince endişe başlar
Evet bunu şaka olarak eklemişler özelliklere.
Ekran görüntüsü 2025-12-09 091948.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,195,965
Üyeler
189,952
Son üye
jaimelannister53
Geri