- Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyat önemliyse geçme önemsiz sadece hız istiyorsan geçŞuan 100 fiber kullanıyorum. Türknet altyapı yok. Geçmek mantıklı mı sizce
fiyat önemliyse geçme önemsiz sadece hız istiyorsan geçŞuan 100 fiber kullanıyorum. Türknet altyapı yok. Geçmek mantıklı mı sizce
Kendi altyapısı yoksa pek bir esprisi yok. Sık sık fiyat artışı yapıyorlar. Yüksek fiyatları.türknetin ne kötü yanı var
Şuan ön ödemeli kullanıyorum. Aylık 500 denk geliyor. +200 fark ile 10 kat hız bana mantıklı geliyorfiyat önemliyse geçme önemsiz sadece hız istiyorsan geç
Forumda sansür ve bazı oyunlarda problem yazılarını okudum. Örnek cod ve bf6 giremiyorlarmış gibi. Static ip alman gerekiyormuş vs.Hocam yıllardır Superonline 1000mbit kullanıyorum, home office çalışıyorum. Ekran sürem günde 10+ saat ve bir gün bile olsun sorun yaşamadım.
Turk telekomun verdiğini veriyor zaten hatta daha düşük. 75 upload veriyor turk telekom. Bir de 200₺ veriyorsun üstüne. Mantığı yok.Alıntıyı görüntüle
Taahhütsüz yüksek hız isteyenler için müq kampanya.
türktelekom nerde 75 upload veriyor, kullanıyorum 50 veriyor şuan yanlış bilgilendirme yapma knkTurk telekomun verdiğini veriyor zaten hatta daha düşük. 75 upload veriyor turk telekom. Bir de 200₺ veriyorsun üstüne. Mantığı yok.
Turk telekomun verdiğini veriyor zaten hatta daha düşük. 75 upload veriyor turk telekom. Bir de 200₺ veriyorsun üstüne. Mantığı yok.
24 ay taahhüt kalmadı max 15 ay veriyor artık yeni yeniledim ama sabit fiyat garantisi olması büyük etken tabiiBi anlamı yok tt zaten 24 ay tahaaüt ile 900 küsüre veriyor hemde 2 yıl zam yok türknet zam yapmicaz diyip zam yapıyor riske gerek yok aynı altyapı zaten kalite farkı olmaz ve bir sıkıntı yaşadığın zaman türknete yazıp ordan tt ye erişmektense direk tt ye erişimin olcak gereksiz olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekstra olarak tt de ve tn de %40 engel üstü , şehit ve gazi yakınlarında %25 indirim oluyor
şuan +200 ama birkaç ay sonra zam gelebilir ona göre geç benceŞuan ön ödemeli kullanıyorum. Aylık 500 denk geliyor. +200 fark ile 10 kat hız bana mantıklı geliyor
nasi kalmadi? ben 24 aylik yaptim 1 ay once24 ay taahhüt kalmadı max 15 ay veriyor artık
doğrudur hocam ben yapamadım online işlemlerde gözükmüyordu müşteri hizmetleri de 24 ay kalmadı demiştinasi kalmadi? ben 24 aylik yaptim 1 ay once
kendi altyapısına sabit fiyat devam ediyor. Kendi elinde olmayan bir şeye ne yapabilirler kiSabit fiyat mottosu vardı turknetin. Ne oldu? 50 mbps VDSL kullanan da -200TL ödesin o zaman