🔥İndirim TURKNET +200TL FARK İLE TÜRK TELEKOM (FTTH) OLAN EVLERE1000MBPS PAKET

Yıllardır TurkNet kullanıyordum. Taşındıktan sonra bulunduğum yerde kendi altyapıları olmadığından, Türk Telekom altyapısını kullanıyorlardı. 8-9 gün boyunca arıza kaydının çözümlenmesini bekledim interneti bir türlü aktif edemediler mobil paketleri tükettik, sürekli aradım ancak beni oradan oraya yönlendirip durdular. En sonunda Türk Telekom'a gidip 'Size geçsem sorun çözülür mü?' diye sordum. Kendi altyapıları olduğu için 1 günde çözeceklerini söylediler ve gerçekten de ertesi gün interneti bağladılar. Siz siz olun, eğer TurkNet'in kendi altyapısı yoksa hiç uğraşmayın.

Bi anlamı yok tt zaten 24 ay tahaaüt ile 900 küsüre veriyor hemde 2 yıl zam yok türknet zam yapmicaz diyip zam yapıyor riske gerek yok aynı altyapı zaten kalite farkı olmaz ve bir sıkıntı yaşadığın zaman türknete yazıp ordan tt ye erişmektense direk tt ye erişimin olcak gereksiz olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekstra olarak tt de ve tn de %40 engel üstü , şehit ve gazi yakınlarında %25 indirim oluyor

Son düzenleme:
Hocam yıllardır Superonline 1000mbit kullanıyorum, home office çalışıyorum. Ekran sürem günde 10+ saat ve bir gün bile olsun sorun yaşamadım.
Forumda sansür ve bazı oyunlarda problem yazılarını okudum. Örnek cod ve bf6 giremiyorlarmış gibi. Static ip alman gerekiyormuş vs.

Turk telekomun verdiğini veriyor zaten hatta daha düşük. 75 upload veriyor turk telekom. Bir de 200₺ veriyorsun üstüne. Mantığı yok.
türktelekom nerde 75 upload veriyor, kullanıyorum 50 veriyor şuan yanlış bilgilendirme yapma knk

Turk telekomun verdiğini veriyor zaten hatta daha düşük. 75 upload veriyor turk telekom. Bir de 200₺ veriyorsun üstüne. Mantığı yok.
1765267429184.webp

ve daha pahalı

Bi anlamı yok tt zaten 24 ay tahaaüt ile 900 küsüre veriyor hemde 2 yıl zam yok türknet zam yapmicaz diyip zam yapıyor riske gerek yok aynı altyapı zaten kalite farkı olmaz ve bir sıkıntı yaşadığın zaman türknete yazıp ordan tt ye erişmektense direk tt ye erişimin olcak gereksiz olmuş

Ekstra olarak tt de ve tn de %40 engel üstü , şehit ve gazi yakınlarında %25 indirim oluyor
24 ay taahhüt kalmadı max 15 ay veriyor artık yeni yeniledim ama sabit fiyat garantisi olması büyük etken tabii

Şuan ön ödemeli kullanıyorum. Aylık 500 denk geliyor. +200 fark ile 10 kat hız bana mantıklı geliyor
şuan +200 ama birkaç ay sonra zam gelebilir ona göre geç bence

Son düzenleme:
Müstakil evlerin kaderi , ilerimizdeki apartman fiber kullanıyor biz 50 mbiti zor kullanıyoruz. Zor gelişir bu internet sistemi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,639
Üyeler
186,920
Son üye
adaaaada
Geri