1080p ağırlıklı 27 inç monitör önerisi bitçe 4 5 maxxx 6

hayırlı olsun o zaman
testini yapıyom işte güzelse kalcak kötüyse iade etcem ölü piksel göremedim ghostinge bakıyom işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben bu videodan pek anlayamadım şu videodaki gibi ağır çekimde çekip izleyin arkasındaki iz yukarda attığım resim gibi neredeyse sıfıra yakınsa sorun yoktur
nasıl yapacamki ağır çekim

bunun gibi biraz daha yakın ve uzun çek . ufolarla aynı hizada kaydır videoda durdurduğunda bu şekilde ufonun önünde yada arkasında iz yok denecek kadar az olmalı
Alıntıyı görüntüle
bu benim videodanmı

Son düzenleme:
testini yapıyom işte güzelse kalcak kötüyse iade etcem ölü piksel göremedim ghostinge bakıyom işte

nasıl yapacamki ağır çekim

bu benim videodanmı
bu başkasının testi . telefonunda ağır çekim video özelliği yokmu?
yoksada sadece en alttaki satırdan ufoyu hizasında çek soldan sağa telefonu götürürken herhangi bir zamanda durdurup iz olup olmadığını kendin de anlaman lazım . yine anlamadıysan durdurduğun kısmı ss at

yoksada sadece en alttaki satırdan ufoyu hizasında çek soldan sağa telefonu götürürken herhangi bir zamanda durdurup iz olup olmadığını kendin de anlaman lazım . yine anlamadıysan durdurduğun kısmı ss at

tabi telefon tutuş ve kalitesi görüntüyü değiştirir ama çok yok gibi 6kya 2k monitöre göre iyi gibi zaten ghositng olmayanları 10kyı geçiktir

Ekler

• Screenshot_2025-12-09-19-42-46-335_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2025-12-09-19-42-46-335_com.google.android.apps.photos.webp
    69.3 KB · Hit: 10
  • Screenshot_2025-12-09-19-42-12-313_com.google.android.apps.photos.webp
    Screenshot_2025-12-09-19-42-12-313_com.google.android.apps.photos.webp
    83.7 KB · Hit: 10
resimde zaten çok az görünüyor hocam herhangi bir sorun yok gibi yani

0 araştırma ile kendine aldığın sözde çok iyi monitör önerin değilse bir şey bilmiyorum
bence demişim hocam , hemde bir öneri tabii ki daha kalitelisi olabilir ama kime göre neye göre bu öznel bir yargı. teşekkürler.

bence demişin hocam , hemde bir öneri tabii ki daha kalitelisi olabilir ama kime göre neye göre bu öznel bir yargı. teşekkürler.
olması gerekenden 3 kat fazlası =kazık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,860
Üyeler
186,251
Son üye
tigiy514321
Geri