Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,143
Biraz var ama rahatsız edecek düzeyde değil
monitör modeli nedir ?
Biraz var ama rahatsız edecek düzeyde değil
Forumda fiyatına göre baya öneriliyordu. Bunu almayı düşünüyorsan eğer bir şu fazeon monitör(ismini yaz) alınır mı diye konu aç
hocam ben bu videodan pek anlayamadım şu videodaki gibi ağır çekimde çekip izleyin arkasındaki iz yukarda attığım resim gibi neredeyse sıfıra yakınsa sorun yoktur
knk şuan aldım onun ghosting testini yapıyomForumda fiyatına göre baya öneriliyordu. Bunu almayı düşünüyorsan eğer bir şu fazeon monitör(ismini yaz) alınır mı diye konu aç
hayırlı olsun o zamanknk şuan aldım onun ghosting testini yapıyom
testini yapıyom işte güzelse kalcak kötüyse iade etcem ölü piksel göremedim ghostinge bakıyom iştehayırlı olsun o zaman
nasıl yapacamki ağır çekimhocam ben bu videodan pek anlayamadım şu videodaki gibi ağır çekimde çekip izleyin arkasındaki iz yukarda attığım resim gibi neredeyse sıfıra yakınsa sorun yoktur
bu benim videodanmıbunun gibi biraz daha yakın ve uzun çek . ufolarla aynı hizada kaydır videoda durdurduğunda bu şekilde ufonun önünde yada arkasında iz yok denecek kadar az olmalı
Alıntıyı görüntüle
bu başkasının testi . telefonunda ağır çekim video özelliği yokmu?testini yapıyom işte güzelse kalcak kötüyse iade etcem ölü piksel göremedim ghostinge bakıyom işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
nasıl yapacamki ağır çekim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu benim videodanmı
bu başkasının testi . telefonunda ağır çekim video özelliği yokmu?
yoksada sadece en alttaki satırdan ufoyu hizasında çek soldan sağa telefonu götürürken herhangi bir zamanda durdurup iz olup olmadığını kendin de anlaman lazım . yine anlamadıysan durdurduğun kısmı ss at
bu başkasının testi . telefonunda ağır çekim video özelliği yokmu?
yoksada sadece en alttaki satırdan ufoyu hizasında çek soldan sağa telefonu götürürken herhangi bir zamanda durdurup iz olup olmadığını kendin de anlaman lazım . yine anlamadıysan durdurduğun kısmı ss at
tabi telefon tutuş ve kalitesi görüntüyü değiştirir ama çok yok gibi 6kya 2k monitöre göre iyi gibi zaten ghositng olmayanları 10kyı geçiktirMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bencede ölü pikselde yok gibi ama nolur nolmaz bide 2. göz baksın gdshaharesimde zaten çok az görünüyor hocam herhangi bir sorun yok gibi yani
bence demişim hocam , hemde bir öneri tabii ki daha kalitelisi olabilir ama kime göre neye göre bu öznel bir yargı. teşekkürler.0 araştırma ile kendine aldığın sözde çok iyi monitör önerin değilse bir şey bilmiyorum
olması gerekenden 3 kat fazlası =kazıkbence demişin hocam , hemde bir öneri tabii ki daha kalitelisi olabilir ama kime göre neye göre bu öznel bir yargı. teşekkürler.