1080p ağırlıklı 27 inç monitör önerisi bitçe 4 5 maxxx 6

İndirim yokmuş onda bide marka tanınır değil galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsiburada da satıcıya nasıl soru sorcam
normalde satıcıya sor kısmı olması lazım fakat bu üründe yok galiba. ben satıcının hepsiburada olduğu için bir sorunda iadede vs sorun yaşayacağını düşünmüyorum

normalde satıcıya sor kısmı olması lazım fakat bu üründe yok galiba. ben satıcının hepsiburada olduğu için bir sorunda iadede vs sorun yaşayacağını düşünmüyorum
Canlı desteğe soruyom kardom

Bugün alacam inşallah

Ekler

• Screenshot_2025-12-08-14-11-44-079_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-12-08-14-11-44-079_com.pozitron.hepsiburada.webp
    101.1 KB · Hit: 8
Aldım inşallah sorunsuz gelir monitörü aldığımda hangi testleri yapmalıyım

Ekler

• Screenshot_2025-12-08-14-25-51-307_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-12-08-14-25-51-307_com.pozitron.hepsiburada.webp
    79.7 KB · Hit: 12
Işık sızması gameboosterlarda hep var diye biliyom o ciddi bir şey değilse pek takmamda ölü piksel ve ghosting hemen bakcam kontrol edebileceğim site varmı

Kral sence aldığım monitör nasıl uzun ömürlümü yani uzun vadede sorun çıkarırmı şimdi 2klıların f/psi olarak düşünüyorum iyileri 10k ben yarı fiyatına aldım

Kral sence aldığım monitör nasıl uzun ömürlümü yani uzun vadede sorun çıkarırmı şimdi 2klıların f/psi olarak düşünüyorum iyileri 10k ben yarı fiyatına aldım
bu tarz markaların ürünlerini deneyimleme şansım olmadı fakat 10k ya aldığım msi monitöründe paneli bozulduğunu düşündüğümde bu üründen ürüne değişir ömür süresi. genel olarak kırmazsan min 3-4 yıl götürür gibi ayrıca umarım garanti uzatmışsındır :D

bu tarz markaların ürünlerini deneyimleme şansım olmadı fakat 10k ya aldığım msi monitöründe paneli bozulduğunu düşündüğümde bu üründen ürüne değişir ömür süresi. genel olarak kırmazsan min 3-4 yıl götürür gibi ayrıca umarım garanti uzatmışsındır :D
24 ay garanti var bide uzatılmıyor ekstra kasko fln yapılmıyor galiba

Game boosteri iptal edip bunu alsam sağdaki fazeon sanki daha iyi gibi bilemiyorum hemde pivotta var ikiside yarın kapıda diyor fazeon da indirim yok ama fiyattan yana sıkıntı yok ama

Ekler

• Screenshot_2025-12-08-16-05-39-248_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-12-08-16-05-39-248_com.pozitron.hepsiburada.webp
    97 KB · Hit: 11
  • Screenshot_2025-12-08-16-05-19-802_com.pozitron.hepsiburada.webp
    Screenshot_2025-12-08-16-05-19-802_com.pozitron.hepsiburada.webp
    147.3 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
24 ay garanti var bide uzatılmıyor ekstra kasko fln yapılmıyor galiba

Game boosteri iptal edip bunu alsam sağdaki fazeon sanki daha iyi gibi bilemiyorum hemde pivotta var ikiside yarın kapıda diyor fazeon da indirim yok ama fiyattan yana sıkıntı yok ama
teknik olarak pek farkı yok ama fazeonun renk değerleri vs daha iyi . pivot gibi detaylar için epey sitesini kullan orda bütün ürünlerin bütün özellikleri yazar

kral monitör geldi ölü piksel yok gibi bu ufo testini pek anlayamadım hangi değerler iyi

Geri