berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 472
3500 tl rampage v900 s Alınır mı? ets ve asetto icin
bütçe biraz daha artarsa dfgt daha mantıklı v900sde ff motoru yok çok berbat hissi olan bir direksiyon3500 tl rampage v900 s Alınır mı? ets ve asetto icin
hocam dfgt cok eski ve zor bulunuyor acikcasi butcede artiiramiyorum yoksa g29 dusunuyodum alirken zaten test edicem hissayati kotu gelirse almam ben sorun cikarmasindan korkuyorumbütçe biraz daha artarsa dfgt daha mantıklı v900sde ff motoru yok çok berbat hissi olan bir direksiyon
sorun çıkaracak parçası yok ama dediğim gibi hissiyatsız bir direksiyon ben olsam bir yolunu bulur dfgt alırdımhocam dfgt cok eski ve zor bulunuyor acikcasi butcede artiiramiyorum yoksa g29 dusunuyodum alirken zaten test edicem hissayati kotu gelirse almam ben sorun cikarmasindan korkuyorum
denicem bakalim kotu gelirse hissayati almam zaten nelere dikkat ediyim neyi kontrol etmem lazimsorun çıkaracak parçası yok ama dediğim gibi hissiyatsız bir direksiyon ben olsam bir yolunu bulur dfgt alırdım
ne sorunu varAlma rezalet
Ne sorunu yok desem daha doğru olurne sorunu var
3 4 e baska ne varNe sorunu yok desem daha doğru olur
nedenAlınmaz nokta![]()
10-12 yaşında değilseniz 3 e 5 e alacağınız direksiyon setinden keyif alamazsınız. Rampage V900'de force feedback yani herhangi bir geri bildirim yok. Potansiyometre ve yaylı bir sistemi var. Bozulma ihtimali en yüksek parçalar yani.3 4 e baska ne var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
neden