❌İndirim Bitti! Bitti

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Şuanda 6000mhz cl38 ramlar uçmuş durumda bu ram onlardan fiyat olarak baya bir altta kalıyor. Değerlendirilebilir.
wraith hem pahalı hem kaliteli değil bir de yerli firma

Süper fiyat! 10tane stoga çektim! 😀

14 günlük yasal iade süresini bile kullanmaya izin vermeyen adamlardan hiçbir şey alınmaz. Zaten muadilleriyle aynı fiyatta gider onlardan alırım.
Söyledikleri tek şey bozom dostrobotor oldogomoz hocbor markanın ürününün jelatinli açılmış dahi olsa alamıyoruz hijyen falan diyorlar bi de yarılırsın kendi ürünlerini alıyorlarmış ama ona gelince niye hijyen yok :) iade bile istemedim klavyeyi verip kulaklık alacağım dedim kutu içeriği full dü 2 saat bile kullanmadım ama yok çektiler ssleri duruyor :D Neyse demem o ki bu markanın sayfasına bile girmem ego ve memnuniyetsizlik hat safhada arkadaşım 8 ay deli gibi kullandığı klavyeyi Amazon’a koşulsuz iade etti her yeri de çizikti neyse bi şey demiyorum.

Ekler

• IMG_3452.webp
    IMG_3452.webp
    137.7 KB · Hit: 50
hemen krizi fırsata çevirip müşteriyi soyalım diyememiş size yardımcı olmak için diyor. birde 1 ay sonra gönderecekmiş hahaha

Söyledikleri tek şey bozom dostrobotor oldogomoz hocbor markanın ürününün jelatinli açılmış dahi olsa alamıyoruz hijyen falan diyorlar bi de yarılırsın kendi ürünlerini alıyorlarmış ama ona gelince niye hijyen yok :) iade bile istemedim klavyeyi verip kulaklık alacağım dedim kutu içeriği full dü 2 saat bile kullanmadım ama yok çektiler ssleri duruyor :D Neyse demem o ki bu markanın sayfasına bile girmem ego ve memnuniyetsizlik hat safhada arkadaşım 8 ay deli gibi kullandığı klavyeyi Amazon’a koşulsuz iade etti her yeri de çizikti neyse bi şey demiyorum.
Bende mouse almıştım sol click basmıyordu bazen, ilk iki gün içinde iletişime geçtim adamlar iade almayıp teknik servise yönlerdirdi. Yazılımını güncelleyip geri yolladılar, hala sorun devam ediyordu. Aynı sorunu yaşayan çok gördüm o üründe, adamlar kronik sorunlu üründe bile iade süren geçmemesine rağmen iade almıyorlar, teknik servisleri çözemezse elinde kalıyor ürün, teknik servisleri de bir-iki kişilik dev kadrodur muhtemelen.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,819
Üyeler
186,249
Son üye
Dad64
Geri