❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

gönderici teknosaymış
göndermemesi daha iyi olur
çünkü gönderirse içinden büyük ihtimal tab7 değil başka bir sürpriz yumurta çıkar ve ısrarla onun tab 7 olduğunu iddia ederler.

Biraz önce siyahini da sepete eklerken bitti. Siyahi da bu fiyattaydi. Gelip gidiyo alacaklar dikkat etsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000088388.webp

Burda da varmış burda da eklenmiyor bitmiş. Belki arayan şansına gelir deneyin derim.

Son düzenleme:
Hocam kardeşime ders çalışması için almıştım indirim döneminde klavye + kalemle 14999 fiyatına denk gelmişti çok gariptir ki çok temiz sorunsuz bir arayüzü var bu tablet nezlinde konuşuyorum

Ekleme:Sabah pazaramada'da 8800 e satılmış 2 tane

Alıntıyı görüntüle
Valla ben redmi pad pro kullanıyorum. Not uygulaması samsungun yanına bile yaklaşamaz, genellikle 2x'e alınca videolar kasıyor, youtubeda hızlandırma kısmına gelince pencere yarım açılıyor, hepsini göremiyorum. Genel bi yazılım problemi var gibi geliyor, bu fiyata elbette alınır ama samsung varken bir daha pek düşünmem gibi.

Valla ben redmi pad pro kullanıyorum. Not uygulaması samsungun yanına bile yaklaşamaz, genellikle 2x'e alınca videolar kasıyor, youtubeda hızlandırma kısmına gelince pencere yarım açılıyor, hepsini göremiyorum. Genel bi yazılım problemi var gibi geliyor, bu fiyata elbette alınır ama samsung varken bir daha pek düşünmem gibi.
Redmi telefonlar ile xiaomi telefonlari bir tutmadığımız gibi tabletlerini de kıyaslamayalim bence. Arada uçurum oluyor çünkü. Redmi xiaominin en alt markası.

Redmi telefonlar ile xiaomi telefonlari bir tutmadığımız gibi tabletlerini de kıyaslamayalim bence. Arada uçurum oluyor çünkü. Redmi xiaominin en alt markası.
Donanım kıyası yapmıyorum ki, gördüğüm yazılımsal eksiklikleri söylüyorum. Çok aşırı bir beklentim de yok, bahsettiğim şeyler çok basit ve sorun olmaması gereken şeyler bana kalırsa.

Pad 7 ile işlemcileri arasında uçurumda yok aslında bu saydıklarınızın hiçbirini yaşamadık sanırım düzeltmişler çoğu şeyi bu tablette ama daha yeni sayılır tablet 5 aylık bir kullanım ilerleyen süreçte tabi ki değişebilir

Ekleme: Düzeltiyorum çok fark var işlemcileri arasında bir an unutup düz 7 gen3 olarak yorum yaptım :)

Son düzenleme:
8.800 nasıl satıyorlar bunu anlamıyorum. gelme ihtimali kaç

Ben 2,5 ay önce falan 14k ya IdeaPad pro aldığımda bu 13-14k idi o zaman bile arada kalıyordum. Bu fiyata gerçekten çok çok iyi

ulan bir bana mı gözükmüyor şu fiyatlar herkes gördüm aldım falan diyor

Geri