ben de sürekli bakıyorum ama yokArama ekranına pad 7 yazıyorum ara ara kontrol ediyorum ama çıkmıyor bende. Diğer satıcılar kısmına tıklayıp teknosanın gelmesini mi bekliyorsunuz
Trendyolda giriyor, siyah olandan ben de alabildim az önce. Sık sık eklenliyor, 3-4 tane satıldı benden önce, satın al diyene kadar bitiyor. Maşallah forum ahalisi fena hızlı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.Hangi uygulamada stoklara giriyor
Az önce ben de aldım teşekkürler. 2 saattir sık sık kontrol ediyordum. 30-40 saniyede satılıyor.
Alıntıyı görüntüle
sepete atıp f5liyonuz mu hocam hiç görmedim ben baktım da baya amaTrendyolda giriyor, siyah olandan ben de alabildim az önce. Sık sık eklenliyor, 3-4 tane satıldı benden önce, satın al diyene kadar bitiyor. Maşallah forum ahalisi fena hızlı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Hocam satıcıyı siz mi seçiyorsunuz yoksa tableti açtıktan sonra sayfayı yeniledikçe ucuz olan mı düşüyor karşımızaTrendyolda giriyor, siyah olandan ben de alabildim az önce. Sık sık eklenliyor, 3-4 tane satıldı benden önce, satın al diyene kadar bitiyor. Maşallah forum ahalisi fena hızlı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
alsaydın ya bize biz aramızda hallederdikAlıntıyı görüntüle
valla düşüyo arada arayan kaçırmasın 9plus olmasa alcam direkt
Ürünü teknosadan mı sepete eklediniz normal eklediniz onlar en düşüğe çekince teknosaya mı döndüAlıntıyı görüntüle
valla düşüyo arada arayan kaçırmasın 9plus olmasa alcam direkt
üstteki arkadaşın atttığı linkte f5 atarken sağ altta diğer satıcılar kısmında gördüm hocam.Ürünü teknosadan mı sepete eklediniz normal eklediniz onlar en düşüğe çekince teknosaya mı döndü