❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Az önce ben de aldım teşekkürler. 2 saattir sık sık kontrol ediyordum. 30-40 saniyede satılıyor.

Screenshot_2025-12-12-15-37-40-355_trendyol.com.webp

Arama ekranına pad 7 yazıyorum ara ara kontrol ediyorum ama çıkmıyor bende. Diğer satıcılar kısmına tıklayıp teknosanın gelmesini mi bekliyorsunuz

Az önce ben de aldım teşekkürler. 2 saattir sık sık kontrol ediyordum. 30-40 saniyede satılıyor.

Alıntıyı görüntüle
Trendyolda giriyor, siyah olandan ben de alabildim az önce. Sık sık eklenliyor, 3-4 tane satıldı benden önce, satın al diyene kadar bitiyor. Maşallah forum ahalisi fena hızlı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
sepete atıp f5liyonuz mu hocam hiç görmedim ben baktım da baya ama

Trendyolda giriyor, siyah olandan ben de alabildim az önce. Sık sık eklenliyor, 3-4 tane satıldı benden önce, satın al diyene kadar bitiyor. Maşallah forum ahalisi fena hızlı. Haber veren arkadaşa teşekkürler.
Hocam satıcıyı siz mi seçiyorsunuz yoksa tableti açtıktan sonra sayfayı yeniledikçe ucuz olan mı düşüyor karşımıza

1765544259415.webp

valla düşüyo arada arayan kaçırmasın 9plus olmasa alcam direkt

Boşu boşuna akakçe'de f5 atıyorduk oralara anlık satılan fiyatlar yansımıyormuş acı yoldan öğrenmiş olduk :D

Ürünü teknosadan mı sepete eklediniz normal eklediniz onlar en düşüğe çekince teknosaya mı döndü
üstteki arkadaşın atttığı linkte f5 atarken sağ altta diğer satıcılar kısmında gördüm hocam.
1765544525185.webp

şu kısımda teknosa yazıyordu yani

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Valla 8.800 yakalarsak çok güzel olur kenara koyar film vs falan ondan izlerim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,985
Üyeler
186,702
Son üye
Warque
Geri