İtopya dragon 5060 v12 nasıl

GARENUMUT

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
50.000
Merhabalar ilk defa sistem alacagım yanlış bir şey yapmamak için sizlere danışmak istedim ilk defa alacagım için ditek monitör,klavye gibi çevre ekipmanlarıda alacagım bütcem 50,55k arası bu sistemi biraz özeleştirdim eger başka özelleştirmem gereken bir şey varsa yazarsanız çok sevinirim yada başka bir sistem önerirsenizde. (Monitör gibi çevre birimleri ile 50 55k)

Son düzenleme:
Merhabalar ilk defa sistem alacagım yanlış bir şey yapmamak için sizlere danışmak istedim ilk defa alacagım için ditek monitör,klavye gibi çevre ekipmanlarıda alacagım bütcem 50,55k arası bu sistemi biraz özeleştirdim eger başka özelleştirmem gereken bir şey varsa yazarsanız çok sevinirim yada başka bir sistem önerirsenizde.
gaming gecesi baktın mı

Ekler

• IMG_0820.webp
    IMG_0820.webp
    230.2 KB · Hit: 33
  • IMG_0819.webp
    IMG_0819.webp
    124.9 KB · Hit: 29
Merhabalar ilk defa sistem alacagım yanlış bir şey yapmamak için sizlere danışmak istedim ilk defa alacagım için ditek monitör,klavye gibi çevre ekipmanlarıda alacagım bütcem 50,55k arası bu sistemi biraz özeleştirdim eger başka özelleştirmem gereken bir şey varsa yazarsanız çok sevinirim yada başka bir sistem önerirsenizde.

Geri