🔥İndirim Gamebooster 24.5" 180hz 0.5ms IPS Gaming Monitör 3.799 TL

şu marka hiç güven vermiyor, geçenlerde bu fiyatlara lg aldı millet

şu marka hiç güven vermiyor, geçenlerde bu fiyatlara lg aldı millet

2k bu paylaştığı

Marka ismine takılmak bence saçma tam bir F/P ürünü hem de 2k monitör bu fiyata FAZEON ile kıyaslandığında bu monitör üsttedir.

Sen gamebooster monitör al ben Samsung, Lg, Aoc monitör alacağım .
Kanka aoc de çok matah değil monitörlerinin bazıları kronik garantiye yoladım önerdikleri monitörde kronik sorunlu denemeden yorum yapmaya gerek yok

Kanka aoc de çok matah değil monitörlerinin bazıları kronik garantiye yoladım önerdikleri monitörde kronik sorunlu denemeden yorum yapmaya gerek yok
aoc viewsonic acer orta segment marka gamebooster dragostan iyidir

Abartısız 1 haftadır falan indirimde bu model.
Bu tarz markalar panel üreticilerinden B Kalite veya denetimi daha gevşek panelleri alıp kullanabiliyor. O yüzden ölü piksel veya aşırı ışık sızmesi çıkma ihtimali, bir MSI veya ASUS'a göre daha yüksek. Hepsiburada'nın iade politikasına güvenerek alıp deneyebilirsiniz.

Ayrıca 0.5ms dedikleri değer GtG değil, MPRT değeridir ve pazarlama taktiğidir. Gerçekte 4-5ms civarındadır. Tavsiyem 500 daha koyun bilindik hir marka alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: S4N0
İşin şakasıydı o dostum gamebooster, gamepower, Gameon gibi markalar para verilmez. 3-5 daha ekleyip daha iyi monitörler alınmalı benim fikrimce.
Ben ne yazmışım orada F/P hacım parası olan bunlara bakmaz zaten parasal yönde sıkıntısı olup almak isteyenler için çok ideal bu fiyatlar.

Geri