❌İndirim Bitti! Media Markt'ta Kioxcia G3 M2 SSD İndirimi 1TB 3.300TL

ehven1ser

80+
Reaksiyon skoru
8
M2 SSD Kioxcia G3 1TB 3300TL

Arkadaşlar SSD fiyatları artmış iken Media Markt da böyle bir indirim buldum ihtiyacım yok ama sata fiyatına M2 SSD.

Ilgilenen arkadaşlar bir baksın Kioxcia G3 M2

KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD

Ekler

• IMG_8188.webp
    IMG_8188.webp
    105.6 KB · Hit: 81
M2 SSD Kioxcia G3

Arkadaşlar SSD fiyatları artmış iken Media Markt da böyle bir indirim buldum ihtiyacım yok ama sata fiyatına M2 SSD.

Ilgilenen arkadaşlar bir baksın Kioxcia G3 M2

KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD

200 TL indirim yapmasalar nasıl alırdık ya

Fiyatlar çok hızlı arttı. Görsel ekledim bak en düşük M2 şu an dostum. Normalde 4-5 küsur imiş.
bu sıfır piyasası böyle artarsa herkes 2. ele yönelecek çünkü eskiden 4-5 E 2TB alınabiliyordu

stok mu yok bana mı öyle geliyor adrese teslim ve mağadan teslim seçeneği çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sıfır piyasası böyle artarsa herkes 2. ele yönelecek çünkü eskiden 4-5 E 2TB alınabiliyordu
geçen pro 1 tb modelini 3800 e aldım amazondan iptal ettiğime bin pişman oldum dram li hemde

stok mu yok bana mı öyle geliyor adrese teslim ve mağadan teslim seçeneği çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

geçen pro 1 tb modelini 3800 e aldım amazondan iptal ettiğime bin pişman oldum dram li hemde
ah be ben olsaydım yerinde kendimi hırpalardım :D

Gen3 mü

üç kağıt yaptı media mark lazım olduğu için bildirim gelir gelmez siteye gidip sepete ekledim fakat ne adrese teslim seçeneği aktifti ne de herhangi bir mağazadan teslim seçeneği aktifti bomboş uğraştırdı alabilen var mı bilmiyorum

Geri