Ekran kartında coil whine sorunu

Sylex

80+
Reaksiyon skoru
45
merhabalar herkes ekran kartımdan oyuna girdiğimde ses geliyordu foruma sordum coil whine dediler incehesaptan almıştım alalı 1 ay bile olmadı ekran kartını gönderdim değişim istedim onlarda distribütöre göndermişler ve arıza yok diyerek ekran kartını geri gönderdiler ekran kartından gelen sesin videosunu buraya tekrardan koyuyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim

merhabalar herkes ekran kartımdan oyuna girdiğimde ses geliyordu foruma sordum coil whine dediler incehesaptan almıştım alalı 1 ay bile olmadı ekran kartını gönderdim değişim istedim onlarda distribütöre göndermişler ve arıza yok diyerek ekran kartını geri gönderdiler ekran kartından gelen sesin videosunu buraya tekrardan koyuyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Cw sesi. Yük altında yapar. Çoğu kartta olur. Sesten başka bi zararı yoktur. Alışırsın 😀

İlk zaman bu sesten bende ürkmüştüm. Araştırdığım kadarıyla bundan kaynaklı bir sorun yaşayana da denk gelmedim. Alışırsın.

Senin önceki konuyu hatırladım ben, Thh başvururdum ben olsam. Bir daha da incehesaptan bu tarz ürünler alma derim.

Cw sesi. Yük altında yapar. Çoğu kartta olur. Sesten başka bi zararı yoktur. Alışırsın 😀
İlk zaman bu sesten bende ürkmüştüm. Araştırdığım kadarıyla bundan kaynaklı bir sorun yaşayana da denk gelmedim. Alışırsın.
ses rahatsız edici hocam o kadar para veriyoruz insan kusursuz istiyor 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Senin önceki konuyu hatırladım ben, Thh başvururdum ben olsam. Bir daha da incehesaptan bu tarz ürünler alma derim.
gidişat onu gösteriyor hocam

ses rahatsız edici hocam o kadar para veriyoruz insan kusursuz istiyor 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gidişat onu gösteriyor hocam
Haklısın,haklıyız ama Asus ROG un kartlarında bile çıkıyor. İade edip yenisini alsan, yine de çıkma ihtimali çıkmama ihtimalinden fazla.

Ben de rx 9060xt almıştım sapphire pulse hepsiburada satıcısından. Aynı sorunu yaşadığım için iade talebi açtım onayladılar. İncehesap cidden berbat bu konularda.

Öncelikle bu karta zarar vermez ancak evet biraz rahatsız ediyor ses olarak doğru. Bu durum garantide sorun olarak geçmediği için garantilerden genelde yeni nesil kartların %70 inde bunun olduğu ve normal bir durum olduğunu söyleyip geri gönderiyorlar. Normal değil aslında ama normalleştirdiler artık yapacak bir şey yok. Kabul eden firmada vardır etmeyende şahsen geçmişte asus rx6600 kartımı servis olarak bu izahat ile kabul etmemişti.

Geri