Çözüldü✓ Ekran kartım vermesi gerektiği fpsden çok daha az fps veriyor

borsakaplanı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
43
msi shadow 5070 2x ekran kartı 7600 ve 16 rame sahibim 2k ultrada rdr2de 60 forza 5 de 110 fpslerde oynuyorum green hellde arkadaşım 7700xt ile 110 fps alırken ben 80lerdeyim bunun nedeni ne olabilir anakart biosumu dün güncelledim sıvı soğutmam 360mm

msi shadow 5070 2x ekran kartı 7600 ve 16 rame sahibim 2k ultrada rdr2de 60 forza 5 de 110 fpslerde oynuyorum green hellde arkadaşım 7700xt ile 110 fps alırken ben 80lerdeyim bunun nedeni ne olabilir anakart biosumu dün güncelledim sıvı soğutmam 360mm
2K da bellek kullanımına bakabilirmisiniz? bazı oyunlarda bellek kullanımı 10-15 gb arası oluyor. throttle kaynaklı kendini limitliyo olabilir.

Yada senin oyun ayarlarin olabilirmi ? bunu biz nereden bilelim?Arti Sivi Sogutmanin FPS ile alaka ?yada dur sunu sana ben sorayim 80 ile 110 arasinda FPS fark?Neyi detayli görmek istemektesin sakamisin

Yada senin oyun ayarlarin olabilirmi ? bunu biz nereden bilelim?Arti Sivi Sogutmanin FSP ile alaka ?yada dur sunu sana ben sorayim 80 ile 110 arasinda FSP fark?Neyi detayli görmek istemektesin sakamisin
hayır ikimizde ultradayız 5070in testlerinden az fps alıyorum gelip biri işlemcin darbogaz yapıp ısınıyor falan demesin diye sıvı soğutma belirttim zararı ne sana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2K da bellek kullanımına bakabilirmisiniz? bazı oyunlarda bellek kullanımı 10-15 gb arası oluyor. throttle kaynaklı kendini limitliyo olabilir.
nerden bakacağım

hayır ikimizde ultradayız 5070in testlerinden az fps alıyorum gelip biri işlemcin darbogaz yapıp ısınıyor falan demesin diye sıvı soğutma belirttim zararı ne sana

nerden bakacağım
oyun oynarken görev yöneticisini aç başka ekranın varsa. yada msi afterburner gibi 3. parti uygulama yükleyip Ram usage grafiği açıp bakın. eğer stabil 13-14gb gibi değerlerde takılıyorsa throttle yeme imkanı olabilir. kalan 1-2 gb da zaten windows vs yiyor.

nerden bakacağım
Bana yok sana var bana göre daha ben islemcinin sende ne oldgunu bilmiyorum arti yüksek ayar az FPS yüzeysel ayar cok FPS simdi ?

vram 5700 mb yiyor oyun ayarlarında gozukuyor ya sistem raminden 12 gb yiyor
ben sistem raminden bahsediyorum hocam. 1-2 farklı oyunlara girip Ramlerinizin ne kadar tükettiğinin ortalamasını sölermisiniz. eğer normal değerlerse farklı problemler olabilir.

arkadaşınızın sistem özelliklerini biliyorsanız yazabilirmisiniz. ordan bişiler çıkarmak mümkün neden daha az fps aldığınızın vs.

Geri