Yardım 50 bin TL laptop önerisi

Hocam Game rider ve gamegaraja kaldık gibi ama onlara da ailem sıcak bakmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam çok yayın takip etmye zamanım yok
ailene anlat durumu sonuçta sen kullanıcaksın bilen sensin bunlar çok daha kaliteli de

Pek sıcak bakmıyorum hocam markalara

ailene anlat durumu sonuçta sen kullanıcaksın bilen sensin bunlar çok daha kaliteli de
Peki Game rider mi gamegaraj mi çünkü Game garaj yeni bir marka pek kullanıcı yok

Peki Game rider mi gamegaraj mi çünkü Game garaj yeni bir marka pek kullanıcı yok
valla hangisinde daha fp varsa ona yönel pek bi fark yok gibi markalar arası

Neyine sıcak bakmıyorsun hocam mesela? Baktığın cihazların ekranı 2K aldığında mecbur çözünürlük düşürerek oynayacaksın ve görüntü bulanacak.

hocam buradaki onerilen hic bir cihazi sahsen oneremem. Gameraider ile ilgili pek bir fikrim yok gamegaraj laptoplar piyasada bir suredir var ve simdilik kullanici yorumlari iyi gozukuyor ancak iki markada piyasada uzun sureler bulunmus uzun vade destek ve uzun vadede kaliteli bir deneyim sunma garantisi vermiyor ama sizin yerinizde olsam gamegaraj alirdim

Neyine sıcak bakmıyorsun hocam mesela? Baktığın cihazların ekranı 2K aldığında mecbur çözünürlük düşürerek oynayacaksın ve görüntü bulanacak.
dostum neden bu kadar bilgisiz ve ozguvenlisin? 2k ekran olup 1080p ye dusurdugunde ekranin bulandigini cidden dusunuyor musun

hocam buradaki onerilen hic bir cihazi sahsen oneremem. Gameraider ile ilgili pek bir fikrim yok gamegaraj laptoplar piyasada bir suredir var ve simdilik kullanici yorumlari iyi gozukuyor ancak iki markada piyasada uzun sureler bulunmus uzun vade destek ve uzun vadede kaliteli bir deneyim sunma garantisi vermiyor ama sizin yerinizde olsam gamegaraj alirdim
Amacım Asus almak ama çok yüksek fiyata da almak istemem şahsen

Onerdigin Lenovo modeli işlemcisi diğerlerine göre düşük ve ekran 15.6 inç + olarak excalibur kullanıcı dostu bir marka değil

Amacım Asus almak ama çok yüksek fiyata da almak istemem şahsen

Onerdigin Lenovo modeli işlemcisi diğerlerine göre düşük ve ekran 15.6 inç + olarak excalibur kullanıcı dostu bir marka değil
bu cihaz ile mutsuz olabilecegini sanmiyorum hocam

trendyolda 1tb hali varmis 500 tl fark ile direkt onu al
Bilmiyorum hocam şu an gamegaraj daha mantıklı gözüküyor

Arkadaşımda İ7 li versiyonunu kullanıyor bı panel değişikliği olmuştu ama 4060 bu fiyata alınır mı bilmiyorum
hocam 5060 laptop ile 4060 laptop arasinda cok buyuk bir fark yok %9 civari bir fark var ve 4060 5050 yi geciyor direkt. Daha guvenilir bir marka ve daha bilindik bir model oldugu icin nitro 16 yi onerdim bilinen bir kronik problemi de yok termal degerleri de iyi genel olarak saglam bir kasasi ve hissiyatida var ben olsam bunu alirdim gamegaraj konusundada alinabilir ama benim icin 2 fan cikisi olmasi bile supheli duruma sokuyor game garaji acikcasi 4 fan cikisi olmayan bir cihazi termal performansini gozumle gorup calistigi frekans degerleri ve kullandigi guc degerlerini gormeden almam

dostum neden bu kadar bilgisiz ve ozguvenlisin? 2k ekran olup 1080p ye dusurdugunde ekranin bulandigini cidden dusunuyor musun
Sana daha teknik bir şekilde anlatayım süper zeka dostum. 2560x1600p ekranda 1920x1200p de kullandığında ölçekleme oranı tam sayı olmamasından kaynaklı bir bulanıklık oluşacak görüntüdeki her bir piksel ekrandaki her 1.33 piksele göre ölçeklenecek (teorik olarak) ama 1.33 piksel diye bir şey gerçekte olamayacağından görüntün bulanıklaşacak. Tamam ben native resolutionda kullanırım dersen de 8GB Vram limitine takılacaksın. Bir daha yorum yapmadan önce 10 kere düşün derim. Bilgin olmayan konuda fikrin de olmasın.

1765710688486.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,895
Üyeler
186,809
Son üye
bilaloguz
Geri