Kapandı

hocam üstteki mesajımı okudunız mu ? ben kendim rawm önerdim o markaları bilmediği için almak istemiyor bilindik markalar almak istiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

skates bende dot var veririm ona 10 tane altına yapıştırır
ben 6 tane kullanıyom

bunun yerine ninjutso sora v2 almayı düşünüyordum mağazadan gözümle göreyim diye bunu almıştım verdiğim paraya acıdım sadece ederi 6k değil

ben 6 tane kullanıyom

bunun yerine ninjutso sora v2 almayı düşünüyordum mağazadan gözümle göreyim diye bunu almıştım verdiğim paraya acıdım sadece ederi 6k değil
link atar mısınız bana da lazım

link atar mısınız bana da lazım
1765716256962.webp

aynı mouse bende var kanka 4 senedir kullanılıyorum.İlkini 1.5 yıl kullandım garantiye yolladım scrool bozuk gibi birşeydi.Sonra yenisini gönderdiler.Ama mousetan memnunum ben

ben 6 tane kullanıyom

peki 4k eder mi? kullanan birinden yorum almak en iyisi satıcı vatan sahte kusurlu olma ihtimali düşük.

aynı mouse bende var kanka 4 senedir kullanılıyorum.İlkini 1.5 yıl kullandım garantiye yolladım scrool bozuk gibi birşeydi.Sonra yenisini gönderdiler.Ama mousetan memnunum ben
4k hakkediyormu

peki 4k eder mi? kullanan birinden yorum almak en iyisi satıcı vatan sahte kusurlu olma ihtimali düşük.

4k hakkediyormu
yani parayı veren kişiye bağlı kullansın sevmezse 15 gün içerisinde verebiliyor geri zaten

Geri