furkangorur
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,367
neden verilmez. Şuana kadar 10 ram kullandıysam 8i patriottu ve aşırı memnunum.patriota verilmez
neden verilmez. Şuana kadar 10 ram kullandıysam 8i patriottu ve aşırı memnunum.patriota verilmez
15 kasımdı sanırımne zaman almıştınız hocam, hayırlı olsun
o zaman yine uygundu hocam, gerçi yine indirimden almışsınzdır da, şimdi büyük fırsat zor çıkar galiba15 kasımdı sanırım
valla o zaman da zamlıydı baya aldığım ram 15k idi. Ben geçen hafta da 6 k'ya corsair 2x16 6000 mhz ram gördüm bildirimi geldi ama evet sık gelmiyor geçen aya göre.o zaman yine uygundu hocam, gerçi yine indirimden almışsınzdır da, şimdi büyük fırsat zor çıkar galiba
32 düşünürsen şunun stoğu hala duruyor https://www.itopya.com/kingston-32gb-beast-black-expo-5600mhz-cl36-ddr5-single-kit-ram_u26009hocam ne alıcaz o zaman, bi diğer marka en uygun 9bin
incehesap cuma günü de çok indirim olmuyor ramlerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
napıcaz bilemedim
her şey çok pahalı
işlemci , ssd aldım
anakart , ram, kasa duruyor, hiç mi masaüstü kurmasam, düşünüyorum...
bende 6600 almıştım bu rami 2 aralıktao zaman yine uygundu hocam, gerçi yine indirimden almışsınzdır da, şimdi büyük fırsat zor çıkar galiba
çok iyiymiş yavalla o zaman da zamlıydı baya aldığım ram 15k idi. Ben geçen hafta da 6 k'ya corsair 2x16 6000 mhz ram gördüm bildirimi geldi ama evet sık gelmiyor geçen aya göre.
teşekkürler hocam, amd işlemci, nvidia ekran kartı32 düşünürsen şunun stoğu hala duruyor https://www.itopya.com/kingston-32gb-beast-black-expo-5600mhz-cl36-ddr5-single-kit-ram_u26009
eğer intel giriş seviye anakartla kullanacaksan zaten 5600mhz desteklediğinden pek bir kaybın olmaz illa cl30 olacak diye bir şey yok ama indirim kovalarsan tek 16larda da 6-7k gibi fiyatlar çıktığı oluyor tabi hızlı bitiyor
nasıl kuruyoruz hocam, çözemedim bir türlüamazona eklenti kurup almaya çalışın.
hangi eklenti ismi nedir?fiyat takip eklentisi. fiyat düşünce bildirim sallıyor. ben 2x16 ddr5 rami 5400'e alabildim şansa.
o daha mı kaliteli oluyor hocam? öyleyse cuma gününü mü beklesem? incehesap daBence patriot kötü değil hocam cl30 a verilir gibi duruyor. Fiyatların düşmeyeceği gün gibi ortadayken 8k verilir bence. Ben de cuma günü Corsair vengance aldım 8k ya.
Bence sormak yerine direkt al uçacak çünkü fiyatlar.
hocam 3 hafta önce 5350 e almamıştım ah beBence sormak yerine direkt al uçacak çünkü fiyatlar.