OZAN J 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 796 Reaksiyon skoru 323 Dün, 09:44 #1 Arkadaşlar bedelliye başvururken ocak-şubat-mart yazmıştım fakat ocak ayına gidecek olanların ki açıklanmış galiba. Benim hariç. Varmı bir bilen eden destek olursanız sevinirim.
Arkadaşlar bedelliye başvururken ocak-şubat-mart yazmıştım fakat ocak ayına gidecek olanların ki açıklanmış galiba. Benim hariç. Varmı bir bilen eden destek olursanız sevinirim.
H honorr 80+ Katılım 15 Nisan 2025 Mesajlar 366 Reaksiyon skoru 207 Dün, 10:05 #2 durum sınıflandırma bekleniyor şeklinde mi? ben bahar yazmıştım bu şekilde duruyor. ocakta yığılma olabilir muhtemelen
durum sınıflandırma bekleniyor şeklinde mi? ben bahar yazmıştım bu şekilde duruyor. ocakta yığılma olabilir muhtemelen
OZAN J 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 796 Reaksiyon skoru 323 Dün, 10:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 honorr yazmış: durum sınıflandırma bekleniyor şeklinde mi? ben bahar yazmıştım bu şekilde duruyor. ocakta yığılma olabilir muhtemelen Devamı için tıklayın... Yoklama döneminde şuan 2. adımda
honorr yazmış: durum sınıflandırma bekleniyor şeklinde mi? ben bahar yazmıştım bu şekilde duruyor. ocakta yığılma olabilir muhtemelen Devamı için tıklayın... Yoklama döneminde şuan 2. adımda
Kaniel Outis 80+ Bronze Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 504 Reaksiyon skoru 326 Dün, 13:10 #4 Farklı celplere atabiliyor kanka. Ocakta bekliyordum bende nisana atmıştı. Kazasız belasız git gel.
OZAN J 80+ Bronze Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 796 Reaksiyon skoru 323 Dün, 14:20 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Kaniel Outis yazmış: Farklı celplere atabiliyor kanka. Ocakta bekliyordum bende nisana atmıştı. Kazasız belasız git gel. Devamı için tıklayın... Eyvallah teşekkür ederim. Keşke ocak ayına atsaydı
Kaniel Outis yazmış: Farklı celplere atabiliyor kanka. Ocakta bekliyordum bende nisana atmıştı. Kazasız belasız git gel. Devamı için tıklayın... Eyvallah teşekkür ederim. Keşke ocak ayına atsaydı
Kaniel Outis 80+ Bronze Katılım 19 Ekim 2025 Mesajlar 504 Reaksiyon skoru 326 Dün, 16:01 #6 OZAN J yazmış: Eyvallah teşekkür ederim. Keşke ocak ayına atsaydı Devamı için tıklayın... Yazı göreceksin dostum muhtemelen. Askerlik zaten yeterince zor bir de sıcak üstüne gelince daha da çekilmez hale geliyor.
OZAN J yazmış: Eyvallah teşekkür ederim. Keşke ocak ayına atsaydı Devamı için tıklayın... Yazı göreceksin dostum muhtemelen. Askerlik zaten yeterince zor bir de sıcak üstüne gelince daha da çekilmez hale geliyor.