🔥İndirim 6'lı Kutu Premium Likralı Erkek Boxer 430TL

Bu boxeri nasıl giyiyorsunuz ya beni çok rahatsız ediyor. doktor da erkek üreme sağlığı için önermedi olumsuz olabileceğini söyledi bu yüzden bol boxer almam gerektiğini söyledi. ben de bol boxer giymeye başladım daha rahat geldi. evlenmeyi düşünüyorsan bol boxeri alın.

Uzun paça olandan aldınız mı hiç onu merak ediyorum ben bu kısalar yukarı doğru toplanınca rahatsız ediyor
tutkunun likralı modelini tavsiye ederim hocam. bende aynı dertten müzdaribim. yazın özellikle sürtünmeden kaynaklı bacak aram pişik oluyordu :D uzun yürüyüşler yapacağım zaman giyiyorum onu akşama kadar yürüyorum banamısın demiyor :D

Siyah olanı 1.5 buçuk senedir kullanıyorum.

7 yıllık emektarla bakıştık
Emektar bu herhalde

1765801023912.webp

tutkunun likralı modelini tavsiye ederim hocam. bende aynı dertten müzdaribim. yazın özellikle sürtünmeden kaynaklı bacak aram pişik oluyordu :D uzun yürüyüşler yapacağım zaman giyiyorum onu akşama kadar yürüyorum banamısın demiyor :D
Tutku da çok kullandım anthony daha kaliteli bence tutku boxer slip kadar oluyo hemen katlanıyor o uzun olması avantaj olaiblir

bu markanın hem bu donlarını hem de bambu çoraplarını kullanıyorum çok memnunum. her yıl 6 lı bir paket alırım. pamuk oranı yüksek ve rahatlar. 190 boy | 105 kg 3xl giyiyorum. çok da dar almamak lazım :D

Hocam M veya La sıkar mı?
boy kilo ne ? ben 180 Boy 68 kilo ile L beden ve M beden giyiyorum ikiside belden sıkmıyor L olan M ye göre biraz uzun ikiside oluyor ama garanti olsun dersen bir beden büyük alabilirsin belden bol gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,772
Üyeler
186,789
Son üye
Dartanyan
Geri