applebilgi1
80+
- Reaksiyon skoru
- 38
Yılbaşında 2026 da TR YD Cihazlara zam varmı Apple ?
iphone 17ler ucuzluyor samsunglar zamlanıyor ben bu işi anlamadım yaYılbaşında 2026 da TR YD Cihazlara zam varmı Apple ?
samsung hangi serisi zamlanıyor ?iphone 17ler ucuzluyor samsunglar zamlanıyor ben bu işi anlamadım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bundan sonra iphone önericem
s25u 73kydı 78k oldusamsung hangi serisi zamlanıyor ?
1 ocakta zam gelmesi bekleniyor tüm modelleres25u 73kydı 78k oldu
ben 26u bekliyom apple ekosistemi fazla pahalı be türkiyede1 ocakta zam gelmesi bekleniyor tüm modellere
aynen apple fazla pahalı ama androidden iyiben 26u bekliyom apple ekosistemi fazla pahalı be türkiyede
gelir a-z ye herşeye zam gelicek garanti onada gelir illakiYılbaşında 2026 da TR YD Cihazlara zam varmı Apple ?
17 ler nasıl ucuzluyor hiç takip etmiyorum twlefon piyasasıni fakat ucuzlaması hiç inandırıcı gelmiyor hocam tr içiniphone 17ler ucuzluyor samsunglar zamlanıyor ben bu işi anlamadım ya
bundan sonra iphone önericem
hocam 1 ocaktan itibaren gelcek diyolar bakalımgelir a-z ye herşeye zam gelicek garanti onada gelir illaki
asıl android telefon piyasası yok bence ios pahalı17 ler nasıl ucuzluyor hiç takip etmiyorum twlefon piyasasıni fakat ucuzlaması hiç inandırıcı gelmiyor hocam tr için
ben alımımı kasım indirimlerinde yaptım acayip memnun kaldım takas destegi ile bedava fiyata getirdik iphone cihazıhocam 1 ocaktan itibaren gelcek diyolar bakalım
asıl android telefon piyasası yok bence ios pahalı
iyi değil aynı fiyattayken hiçbir özellik dahi vermiyoraynen apple fazla pahalı ama androidden iyi
ithalatçı garantiliymiş ucuz gördüğüm o zaman daha kötü17 ler nasıl ucuzluyor hiç takip etmiyorum twlefon piyasasıni fakat ucuzlaması hiç inandırıcı gelmiyor hocam tr için
bende yeni aldım 16 hocam memlun kaldım bende baya bakalım fiyatlar ne olucakben alımımı kasım indirimlerinde yaptım acayip memnun kaldım takas destegi ile bedava fiyata getirdik iphone cihazı