Amd ve bitmeyen sorunlarrr

Reaksiyon skoru
82
arkadaşlar şimdi merak ettiğim bişe var bu amd software normalde sağ altta gözüküyor .ara sıra ordan kayboluyor ve oyunda fps sayacını acamıyorum veya oyuna girişte sağ yukarda gecikme önleme aktif falan yazıyor ya onlarda gözükmüyr.sağ altta olmayınca aktif olmuş olmuyormu driverlarım ama ekrana sağ tıklayınca orda gözüküyor orda var herzaman. bide benim işlemcimde ekran kartı olduğu için windows ben softwareyi indirmeme rağmen kendii software kuruyodu eski sürümü windowstan driver indirme kapalı olmasına ragmen. bende biostan devre dısı bıraktım onu ve öyle indirdim softwareyi bi sıkıntı olmadı ama dediğim sorun var sadece

sağ altta simge çıkmazsa, Başlat menüsüne aMD Software yazıp elle çalıştırabilirsin. Açıldığında özellikler tekrar devreye girer.

sağ altta simge çıkmazsa, Başlat menüsüne aMD Software yazıp elle çalıştırabilirsin. Açıldığında özellikler tekrar devreye girer.
peki benim anlamadığım neden kendi kendine kayboluyor ordan açıkken bile veya oyundayken ne sebep oluyor çok saçma

peki benim anlamadığım neden kendi kendine kayboluyor ordan açıkken bile veya oyundayken ne sebep oluyor çok saçma
driver çöküyor olabilir veya windows otomatik update yapıyor olabilir. bende de oluyordu, otomatik updateleri regedit'ten kapatınca sorun düzeldi.

driver çöküyor olabilir veya windows otomatik update yapıyor olabilir. bende de oluyordu, otomatik updateleri regedit'ten kapatınca sorun düzeldi.
bi bakıcam yapıcam bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana adım adım anlatırmısın dostum nasıl yapıcam cunku baya sıkıntı oldu bu konu driverı 4kere falan silmisimdir ddu ile ama herseferinde etherneti taktıktan sonra driver kurulmasına rağmen windows heralde baska driveer indiriyor ekran siyah oluyor tekrar geliyor. ekran kartım 9070

bi bakıcam yapıcam bende
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana adım adım anlatırmısın dostum nasıl yapıcam cunku baya sıkıntı oldu bu konu driverı 4kere falan silmisimdir ddu ile ama herseferinde etherneti taktıktan sonra driver kurulmasına rağmen windows heralde baska driveer indiriyor ekran siyah oluyor tekrar geliyor. ekran kartım 9070
Adım 1: Arama kısmına Regedit yazıyoruz.
Adım 2: Daha sonra takip edeceğimiz yol--> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching
Adım 3: SearchOrderConfig Değerini 0 yapıyoruz.
Adım 4: Pc'nin arama yerine "Aygıt yükleme ayarlarını değiştir" yazın, çıkan kutucukta "Hayır" ı işaretleyin.

Not: Adımlar başka bir yerden alıntıdır.

Ben bunu yaptıktan sonra windows'un otomatik update işi çözüldü. eğer sorun bundan kaynaklanıyorsa sizde de işe yarayabilir, ama belki de driver çöküyordur. Yine de windows update'ini kapatın bence, çünkü windows saçma sapan bir sürüm yüklüyor kafasına göre :)

Adım 1: Arama kısmına Regedit yazıyoruz.
Adım 2: Daha sonra takip edeceğimiz yol--> HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching
Adım 3: SearchOrderConfig Değerini 0 yapıyoruz.
Adım 4: Pc'nin arama yerine "Aygıt yükleme ayarlarını değiştir" yazın, çıkan kutucukta "Hayır" ı işaretleyin.

Not: Adımlar başka bir yerden alıntıdır.

Ben bunu yaptıktan sonra windows'un otomatik update işi çözüldü. eğer sorun bundan kaynaklanıyorsa sizde de işe yarayabilir, ama belki de driver çöküyordur. Yine de windows update'ini kapatın bence, çünkü windows saçma sapan bir sürüm yüklüyor kafasına göre :)
cok tesekkürler simdi deneyeceğim tekrardan driverı silip indiricem bakalım ne olacak

düzeldi mi problem hocam
düzeldi ama ben chatgpt yardımıyla daha derinlere indim amd den bile sürücü indiremez hale getirip ethernet kablosunu cıkardım o sırada actım tekrar kurulumu yaptım ve yine chatgpt ayarlarını yaptım duzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,488
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri