🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

yıl olmuş 2025, oled yanma vs sorunları artık yok denecek kadar az, samsung oled monitör kullanıyorum, televizyonum ise lg oled, her ikisi de yıllardır ilk günkü gibi güncelliğini koruyor, mini led kötü bir teknoloji asla değil ama oled gibi başarılı bir panel de dünyada yok henüz :)
Var hocam. Samsungun 1.300.000 TL'ye sattığı micro rgb led teknolojisi.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: B1L0
Hocam aynısının mini led vs oledi nasıl yani mesela arkadaş oled test videosu atmış mini led ve ips i, mini led baya oled gibi siyahları çok iyi vermiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Yanma olayı olmasa oled tabii ki daha iyi ama işte korkutuyor.

Hocam aynısının mini led vs oledi nasıl yani mesela arkadaş oled test videosu atmış mini led ve ips i, mini led baya oled gibi siyahları çok iyi vermiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Yanma olayı olmasa oled tabii ki daha iyi ama işte korkutuyor.
bütçe varsa ben miniled e falan para vermem .. verdim pişmanım.
ha belki oled im olmasa yabında fark etmezdim
mini led sadece local dimmingin gelişmişi local dimming 20 yıldır var eskiden premium lcd lerde full array local dimming olurdu şimdi ufalttılar mini led yaptılar 60 zone oldu 1000 :)
milyonlarca pikselden 1000 zone u karartması sahte bir ilüzyon yaratıyor. black crush yapıyor desktopta parlaklık kısıp arttırıyor bir de benim lg oledde abl var onun karartması mini led in yanında hiç bir şey. olay sadece siyah değil kontrast sonsuz oledde lcd de olmaz olmuyor. her piksel ayrı çalışıyor.

bu paralara cıkan adam oled alsın, pek mantıklı gelmedi.

Amazon depodan aldım.
Biz depodan iyi fiyata aldık diyebiliriz. 30 k olmuş şimdi. Geldiğinde üstündeki kâğıtta yazan distribütörü arayıp garanti işini soracağım. 3 yık yanık garantisi devam ediyorsa muhtemelen bunu iade ederim

Biz depodan iyi fiyata aldık diyebiliriz. 30 k olmuş şimdi. Geldiğinde üstündeki kâğıtta yazan distribütörü arayıp garanti işini soracağım. 3 yık yanık garantisi devam ediyorsa muhtemelen bunu iade ederim
nerede 30k hocam? Gelince aradığınızda bana söyler misiniz? Yanık garantisi vs. yoksa eğer ben iade edeceğim çünkü.

bende konudaki miniled den muhtemelen çok daha iyi neo g7 var.... 1190 adet dimming zone var . sadece siyah üzerinden monitörleri karşılaştırmak yanlış. miniled g7 ile lg oled c1 48 i yan yana kullanıyorum .. aradaki fark gün ışığı gece fark etmez çok fazla. parasına 10 kere değer benim fikrim oled. hele hele ips yani insaf .... gün ışığında çekilmiş oled ve ips tablet resmim vardı bulayım.....
buldum
ips ve oled yapmayalım
şu ormana bak ağaçların kontrast detayına bak dağlara bak
resmin içinde siyah yok detaylara bak:)

yukarı oled alttaki ips

Alıntıyı görüntüle
ustam gün ışığında çektim demişsiniz ama kap karanlık ortak :D ama odakladı heralde etrafı karartı gibi bişey oldu muhtemelen ama günümüzde herkesin telefonu oled ekran zaten orta düzey bir telefonunuz varsa, gün ışığında karşılaştırabilirsiniz telefonla ben karşılaştırınca siyahları ayırt edemiyorum ama tabii ki oled monitörlerin aşırı düşük gecikmeleri renklerdeki doğruluğu falan var bakın gün ışığında fark böyle duruyor

Samsung'un eğitim indirimleri de bitti 50binden aşağı 4k 32" yok

Ne zaman geliyor. Bugün gigabyte tandem oled aldım 24.7 ye. Açıkçası bununla onun arasında gidip geliyordum yanma olaylarından dolayı. Miniled biraz lafayı kurcalıyor. Kimisi de 2025 modelinin tr de olmadığını, daha stabil ve iyi olduğunu söylüyor
24.7 ye hangi tandem oledi aldın acaba?

Dostum bugün amazon depodan yeni gibi kategorisinde gigabyte vardı 2k 280hz tandem woled 24700 e 2 stok vardı birini sanırım o arkadaş birini de ben alabildim.
Valla iyi denk getirmişsiniz. Hayırlı olsun

Geri