🔥İndirim Xiaomi MiniLed Monitör 27” 17.663 tl

Xiaomi şunu 15K dan satsa da alsak. KTC nin mini Led getireceği yok.

Update olmaması üzücü o kadar pare verip gıcık sorunlarla uğraşmak bir yerden sonra küstürür.

Firmware update desteği yok bu monitörün, fabrikadan hangi sürüm geldiyse onu kullanmak zorundasın.

Mini Led ve fiyatı 12k'nın altında olacak. :D Bunu paylaşmazsam olmaz.
Daha az dimminglisini çıkarırlar elbet imkansız değil

Miniled monitörler ya ips ya va panel kullanıyor panelin kalitesine göre iyi kötü black smearing ve ghosting oluyor. Oled'de ghosting ve black smearing yok. Miniled tv almak mantıklı da eğer oyun oynuyorsan paraya kıyıp oled almak gerek.

Daha az dimminglisini çıkarırlar elbet imkansız değil
Bu sefer de blooming gibi sorunlar kendini daha çok gösteriyor. Yüksek zone daha iyi. 2k 180hz modeller 8-10 bin TL arasında. 10k ya imkanı yok Mini led gelmez.

Alıntıyı görüntüle
Ürünü geçen gün aldım. Bölgesel karartma ve hdr ile siyahlar bambaşka seviyede oluyor.
Ama bazı eksikleri var. Depodan 13.5k ya aldım. İade edesim var kararsız kaldım.
Ayarları iyi yapmak lazım
Sol:g pro 27i
Sağ:asus rog xg27acmg
13.5k ya iyi fiyattan almışsın. Iade suresi gecmedimi yakin zamandamı aldınız acaba.

Sizce gigabyte tandem olede 24700 vermek mi yoksa bunu mu almak? Tabii ki gigabyte daha iyi de yanma olayı korkutuyor.

full karanlıkta oynamıyorsanız oled miniled ips farkı parasına deyecek düzeyde değil normal ışıkta siyahları ayırt bile edemeyebilirsiniz ama ışıklar kapanınca iş değişiyor tabi ama sanmıyorum biri full karanlıkta çalışsın yada oyun oynasın.

full karanlıkta oynamıyorsanız oled miniled ips farkı parasına deyecek düzeyde değil normal ışıkta siyahları ayırt bile edemeyebilirsiniz ama ışıklar kapanınca iş değişiyor tabi ama sanmıyorum biri full karanlıkta çalışsın yada oyun oynasın.

bende konudaki miniled den muhtemelen çok daha iyi neo g7 var.... 1190 adet dimming zone var . sadece siyah üzerinden monitörleri karşılaştırmak yanlış. miniled g7 ile lg oled c1 48 i yan yana kullanıyorum .. aradaki fark gün ışığı gece fark etmez çok fazla. parasına 10 kere değer benim fikrim oled. hele hele ips yani insaf .... gün ışığında çekilmiş oled ve ips tablet resmim vardı bulayım.....
buldum
ips ve oled yapmayalım
şu ormana bak ağaçların kontrast detayına bak dağlara bak
resmin içinde siyah yok detaylara bak:)

yukarı oled alttaki ips

3.webp

bende konudaki miniled den muhtemelen çok daha iyi neo g7 var.... 1190 adet dimming zone var . sadece siyah üzerinden monitörleri karşılaştırmak yanlış. miniled g7 ile lg oled c1 48 i yan yana kullanıyorum .. aradaki fark gün ışığı gece fark etmez çok fazla. parasına 10 kere değer benim fikrim oled. hele hele ips yani insaf .... gün ışığında çekilmiş oled ve ips tablet resmim vardı bulayım.....
buldum
ips ve oled yapmayalım
şu ormana bak ağaçların kontrast detayına bak dağlara bak
resmin içinde siyah yok detaylara bak:)

yukarı oled alttaki ips

Alıntıyı görüntüle
Hocam aynısının mini led vs oledi nasıl yani mesela arkadaş oled test videosu atmış mini led ve ips i, mini led baya oled gibi siyahları çok iyi vermiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Yanma olayı olmasa oled tabii ki daha iyi ama işte korkutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri