Bitfenix Cube V2 360mm sıvı soğutmayla yaşadığım sorunlar

Msi a13 360mm modeli stoklarında var onunla değişim isteyeceğim fiyatları tamamen aynı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet bi o eksik kaldı pompadan sonrada son senaryo komple sıvı soğutmanın patlayıp bütün sistemi mahvetmesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ciddiyim ve şaka da yapmıyorum almayı düşünen varsa almasın bana gelen 3 sıfır üründe bozuldu 1-2 haftada. Bu seferde aynı marka model ile değişirlerse tüketici hakem heyetine başvuracağım
Msi süper olur değişim yaparlarsa

nasıl olur ya, bana modart bu sıvı soğutmanın asla bozulmayacağını, bitfenix markasının dünyanın en iyi sıvı soğutma üreticilerinden birisi olduğunu söylemişti !

nasıl olur ya, bana modart bu sıvı soğutmanın asla bozulmayacağını, bitfenix markasının dünyanın en iyi sıvı soğutma üreticilerinden birisi olduğunu söylemişti !
3. sıfır üründe elimde patladı ağlamak istiyorum artık

Bende yaklaşık 1 yıl önce almıştım.
1 yılı biraz aşkındır kullanıyorum.
Aslında memnunum soğutması sesi vs. çok güzel.
Bakım yaptım her tarafı toz içindeydi 1 yıldır elimi değmiyordum.
Bakım yaptıktan sonra daha temiz çalışmaya başladı ama 1 yılı devirdiğinden beri pompanın sesini duyar oldum.
Normalde asla duymuyordum ve internette önerdiklerine göre pompa devrini %100 de kullanmamızı söylüyorlardı meğerse büyük hataymış. Pompanın ömrü 5 yılsa otomatikman yarı yarıya düşüyormuş.
Dolayısıyla pompa devrini %100 de kullanma hatasıyla pompanın ömrünü bayağı bir kısaltmış oldum herhalde.
Ama halen daha memnunum, bakım sonrası BIOS dan tek tek fan devirlerini ve pompa devrini sessiz/orta sesli olacak şekilde ayarladım.
Normalde fanların sesini duymuyorken pompa devri yüksekteyken pompa böyle tiz bir ses veriyordu.
Bir de bakım sonrası radyatör fanlarında balans sorunu yaşadım. O da muhtemelen 1 yılda fazlasıyla toz ve nikotin fanlara biriktiği için balansını bozdu yer etti, temizlik sonrası ağırlık azalınca hafif yalpalayarak dönüyorlardı. Şu an 2 ay kadar geçti bakımın üzerinden fanlarda da yalpalama neredeyse kayboldu.
Şu anda daha memnun şekilde kullanıyorum.
Konu ile alakalı servis ile de iletişime geçmiştim gönderim bakalım dediler vs. muhtemelen göndersem yenisiyle değişim yaparlar ama evden çalıştığım için gönderemiyorum alternatif 2. bir bilgisayarım yok bu bilgisayarda yaptığım işi karşılayabilecek.

Geri