KIOXIA PCIe M2 1TB Exceia Plus G3 NV 3D 5000/3900 Dahili SSD 3299₺ 🔥🔥🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

S4N0

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
241

DRAM yok, HMB var. DRAM fetişi olan konuyu kirletmesin

1765868201885.webp

1765868096182.webp

Dün biri yazmıştı sanki sorun yaşamıştı bu ürünle. Tabi her üründe olmaz ama sorun yaşandımı veri zor kurtarılır bunlarda.

Konusu açıldı

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Konusu açıldı

farklı indirim, o indirim bitti tekrar indirime girdi. her konuya yaprak gibi atlamayın forumu sizden iyi takip ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün biri yazmıştı sanki sorun yaşamıştı bu ürünle. Tabi her üründe olmaz ama sorun yaşandımı veri zor kurtarılır bunlarda.
5 yıl garanti var, kioxia en sağlam ssd üreticilerinin başında geliyor. Arkadaşın nasıl bir sorun yaşadı bilmiyorum

Huaweı matebook d15 laptopumun 256gblik hafızası doldu tamda ssd alacaktım, laptopla uyar mı acaba

stok bitti tekrardan, kargoda bile gözükmüyor şuan herhalde 1-2 tane koydular

Huaweı matebook d15 laptopumun 256gblik hafızası doldu tamda ssd alacaktım, laptopla uyar mı acaba
uygun gözüküyor

farklı indirim, o indirim bitti tekrar indirime girdi. her konuya yaprak gibi atlamayın forumu sizden iyi takip ediyorum

5 yıl garanti var, kioxia en sağlam ssd üreticilerinin başında geliyor. Arkadaşın nasıl bir sorun yaşadı bilmiyorum
Hiçbir mağazada görünmüyor

• Üzgün
Reaksiyonlar: S4N0
Hiçbir mağazada görünmüyor
Sadece MediaMarkt Mersin Palmcity de var

Aynı ürün aynı sayfa yeni konu açmaya gerek yoktu. Kaba dilinizi de kendinize saklayın

Arkadaslar az önce amazonda MSI SPATIUM M560 SSD 2 TB - PCIe 5.0 NVMe M.2 dahili katı hal sürücü, 10.300 MB/s okuma, 8.700 MB/s 8.600 tl ye aldım nasıl aldım bende bilmiorm ama aldım

Arkadaslar az önce amazonda MSI SPATIUM M560 SSD 2 TB - PCIe 5.0 NVMe M.2 dahili katı hal sürücü, 10.300 MB/s okuma, 8.700 MB/s 8.600 tl ye aldım nasıl aldım bende bilmiorm ama aldım

Çok iyi ama başka stok yok sanırım.

Çok iyi ama başka stok yok sanırım.
Dün sabah girdi aslında ne yaptısam alamadım üzüldüm hatta
Çok ihtiyacım olduğu söylenemezdi de aslında
Bugün oylesine bakim derken stok girdi bir anda 6 taksitle aldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular