Hocam müsait olduğunuzda bi foto atabilir misiniz? Ekran kartı içinde nasıl durur merak ediyorum
Hocam müsait olduğunuzda bi foto atabilir misiniz? Ekran kartı içinde nasıl durur merak ediyorum
Bu kasa nasıl sizceAlıntıyı görüntüle
çok sıkıştepiş kasa, 30cm gpu desteği varmış benim 6800xt sığmıyor bile 2350ye ucuz bile sayılmaz neden popüler oldu anlayamadım.
65 le aynı sadece onu kavisli ve 2 ön ızgarası var bende 65 pro varKing 95 pro nasıldır?
şu kasayı gözüme kestirdim bildiğiniz bir sorunu var mı ?Mükemmel bir fiyat performans kasa, biraz daha vererek çok daha iyi bir fiyat performans olan montech air 903 max alabilirsiniz, 4 pinli geliyor fanlar ve termal değerleri lian li lancool 207 ile aynı neredeyse.
Zoko amiral ya da xigmatek Master x IIATX için önerisi olan varmı F/P? Soğutma benim için önemli bu kasa baya küçük gözüküyor
Gördüğüm kadarıyla bir sorunu yok ama kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem. Gamersnexus'un videosu var, sorunu varsa kesin söylemiştir, techpowerup'ın da incelemesini paylaşıyorum: https://www.techpowerup.com/review/montech-air-903-max/şu kasayı gözüme kestirdim bildiğiniz bir sorunu var mı ?
Hocam şuan bende zoko var ama çok pislik topluyor + ön taraftaki fan bozuldu çok ses veriyor. Diğer modele bakıyorumZoko amiral ya da xigmatek Master x II
Montech XR şu model daha iyi geldi gözüme bunun hakkında bilgin var mı hocam ?Gördüğüm kadarıyla bir sorunu yok ama kullanmadığım için kesin bir şey söyleyemem. Gamersnexus'un videosu var, sorunu varsa kesin söylemiştir, techpowerup'ın da incelemesini paylaşıyorum: https://www.techpowerup.com/review/montech-air-903-max/
Hocam çok güzel duruyor benim ekran kartı inşallah sığar sizin çift fanlı sanırım65 le aynı sadece onu kavisli ve 2 ön ızgarası var bende 65 pro var
Kasa çok büyük merak etme 3 fanlı benim kart 9070xt gigabyte oc sıvı soğutmayı 360 yapacağım alttaki fanları reverse yapacağım olay tamam o zamanHocam çok güzel duruyor benim ekran kartı inşallah sığar sizin çift fanlı sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Keşke biraz daha yer olsaymış kasada ekran kartını dik koymayı düşünüyordum ama sizin ki gibi daha güzel duracak sanırım