🔥İndirim 🔥Honor magic 8 lite satışta 21999 TL + kulaklık hediyesi

Reaksiyon skoru
139
Yazı alıntıdır. Asla Yatırım tavsiyesi değildir. Araştırmadan almayın.

Sepette 4000 TL'lik kuponu aktif edin. Snapdragon 6 Gen 4 CPU, 7500 mAh batarya, 6000 nit OLED ekran ve 66W hızlı şarj desteği ile geliyor. Kağıt üstünde fiyat performans açısından çok iyi bir cihaz. Yanında sadece lansmana özel HONOR CHOICE Earbuds X7 Lite kulaklık hediye ediliyor. Üreticinin belirttiğine göre cihazın öne çıkan en önemli özelliği SGS Premium Performance Triple Resistant sertifikası. Su ve toz dayanımını aynı anda karşılıyor ve 2.5 metrede düşme dayanımına sahip. Bu dayanım şu an en yüksekten düşürülüp, sağlam kalan telefon modeli olarak daha yeni şekilde Guinness tarafından kayıtlara geçti.

Link referanssızdır.
Link: https://app.hb.biz/t1pJllHb3vVp

Ekler

• Screenshot_20251216-202022.webp
    Screenshot_20251216-202022.webp
    111.5 KB · Hit: 422
Son düzenleme:
bunları kim alıyor arkadaş işlemci kötü 1080p ön kamera çağ dışı bluetooth 3 yıl güncelleme berbat telefon
Konuda da dediğim gibi. Asla ve kat'â yatırım tavsiyesi değildir. Yeni çıktığı için genelde lansman fiyatları ucuz oluyor, sadece kulaklık hediyesi bile sıcak fırsat oluyor. Kimse de paylaşmayınca paylaşmak istedim.
Doğrudur. YTD diye belirtiyorum.

honor direniyor inat ediyor en çirkin kamerayı ben üreticem diyor

Batarya ve sağlamlık dışında bir şey sunmuyor cihaz. Bataryayı da MENA ve LATAM bölgesinde X9D modeli olarak 8300mAh kapasitesiyle veriyorlar. Honor tam bir çakal.

Konuda da dediğim gibi. Asla ve kat'â yatırım tavsiyesi değildir. Yeni çıktığı için genelde lansman fiyatları ucuz oluyor, sadece kulaklık hediyesi bile sıcak fırsat oluyor. Kimse de paylaşmayınca paylaşmak istedim.

Doğrudur. YTD diye belirtiyorum.
Geçen sene magic 7 lite almıştım eşime, onun yanında da kulaklık verilmişti. Kulaklık kelimenin tam anlamıyla çöp.

Geri