Tokiye başvurdum parayı nasıl yatırıcam

asdqwe1

80+
Reaksiyon skoru
71
Selamlar tokiye başvurdum 5000 TL yatırmam gerekiyor benim adıma halkbankta hesap açılmış ibanı gönderilmiş mesaj ile kendi vakıfbank hesabımdaki parayı direk o ibana eft yapsam oluyor mu? Oluyorsa alıcı kısmına ne yazmam gerekiyor ve açıklama yazmalı mıyım? Eft olarak atan varsa önceden cevaplarsa sevinirim

alıcı kısmına kendi isim soyismini yazıp havale yapıyorsun, ödeme alındığına dair sana mesaj geliyor, işlem tamamlanıyor.

Bir şey yazmana gerek yok senin hesabından 5000 lira çekilecek o gönderimin bir anlamı yok yani spesifik olarak. Uygulama 3 gün sonra parayı çekmeye çalıştığında adına açılmış hesabında 5000 olması yeterli.

Bir şey yazmana gerek yok senin hesabından 5000 lira çekilecek o gönderimin bir anlamı yok yani spesifik olarak. Uygulama 3 gün sonra parayı çekmeye çalıştığında adına açılmış hesabında 5000 olması yeterli.
tahsil edildi ibaresi doğru mu peki onaylanmış mı oluyor hocam bende öyle yazıyor da ödemeden sonra

tahsil edildi ibaresi doğru mu peki onaylanmış mı oluyor hocam bende öyle yazıyor da ödemeden sonra
Onaylanmış olmuyor da yapman gereken bir şey yok süreç işliyor parayı çekebilmiş. Onaylanmazsa geri gelir zaten.

Geri