Yardım 2. el kart sattım alıcı sorun var dedi iade etmek istiyor

Geri iade etmek istiyorum diyor 2. el bisey satmaktan bıktım valla kendi mi bir bok yaptı karttan mi kaynaklı basladık yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iade etmek istiyor
yani hocam en fazla tamir olacak bir durum var ise masraf ikiye bölünür. alırken test etmiş sorun yok demiş. aynı gün vs bir sorun olsa anlarım da, 4 5 gün sonra yaşanan problem için kusura bakmasın. yukarıda belirttiğim kontrolleri ve testleri yapsın. kullandığı kablo bile önemli yani. ama ekranda oluşan yeşil renkler vs grafik çipinin ölmek üzere olduğunu gösteriyor gibi geldi bana.

2. el kart sattığımda (garantisi bitik kart ise) alıcı teslim aldığı gün tüm testlerini yap oyunlarını oyna bir problem var mı vs. diye söylüyorum her zaman

taktım oynuyorum bir sıkıntı yok dediği an benim için bitmiştir 2.el sonuçta riskli ürün ne zaman ne olacağı belli olmaz, teslim alıp 3 gün geçtikten sonra sıkıntı yaşamışsa şansına küssün. en fazla çözüm önerisi sunabilirsin, ben ne bileyim belleklere gereksiz oc yapıp bozmadığını bu arada sorun bellek kaynaklı gibi gözüküyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
İade alma.

Yetmezliği knk🤣 tek takıldığım nokta düzelt şunu sjsjsj
Al düzelttim seni mi kırıcam :D oto klavye naparsın

Geri iade etmek istiyorum diyor 2. el bisey satmaktan bıktım valla kendi mi bir bok yaptı karttan mi kaynaklı basladık yine

iade etmek istiyor
OC yapmaya çalışıp zarar vermiş gibi geliyor

2. el kart sattığımda (garantisi bitik kart ise) alıcı teslim aldığı gün tüm testlerini yap oyunlarını oyna bir problem var mı vs. diye söylüyorum her zaman

taktım oynuyorum bir sıkıntı yok dediği an benim için bitmiştir 2.el sonuçta riskli ürün ne zaman ne olacağı belli olmaz, teslim alıp 3 gün geçtikten sonra sıkıntı yaşamışsa şansına küssün. en fazla çözüm önerisi sunabilirsin, ben ne bileyim belleklere gereksiz oc yapıp bozmadığını bu arada sorun bellek kaynaklı gibi gözüküyor.
iade alma aynı duruma benzer bir olay yaşadım hiç mavi ekran vermeyen pc mavi ekran veriyor diye tüm setupı 1 hafta sonra bana iade etmeye çalıştı yallah dedim. Bu konuda bana da sorarsan oc sonucu zarar görmüş gibi duruyor.

iade etmek istiyor
Sende bir sıkıntı yoksa iade alma. Belki kendisi bir şey yaptı. Elinde patlamasın

Sende bir sıkıntı yoksa iade alma. Belki kendisi bir şey yaptı. Elinde patlamasın
kartı tv ye bağlayıp 4k da cyper rdr2 falan oynadım en son. Sıfır sorun kullanıyordum

Hiç sevmediğim muhabbetler iade alamam diyince cirkefleşmeye baslyacak büyük ihtimalle.

Valla ben de ikinci el kart aldım. Sıkıntısı yoktu kullandım. Bir süre sonra arıza verince gittim kendi paramla yaptırdım. Bu işin ahlakı budur. Kendi parasıyla yaptırsın varsa bir şeyi. Ürün sendeyken çalışıyordu sonuçta. Belki kendisi bir şey yaptı bilemezsin. Sağlam ürün verip bozuk ürünü neden alasın?

Al düzelttim seni mi kırıcam :D oto klavye naparsın

OC yapmaya çalışıp zarar vermiş gibi geliyor
3080e de oc yapıyorsa olmayan beynine onun

yani hocam en fazla tamir olacak bir durum var ise masraf ikiye bölünür. alırken test etmiş sorun yok demiş. aynı gün vs bir sorun olsa anlarım da, 4 5 gün sonra yaşanan problem için kusura bakmasın. yukarıda belirttiğim kontrolleri ve testleri yapsın. kullandığı kablo bile önemli yani. ama ekranda oluşan yeşil renkler vs grafik çipinin ölmek üzere olduğunu gösteriyor gibi geldi bana.
ilk gün bunu dese iade alırdım ama şuan masrafı 2 ye bölmeyi kabul etmem. kartı alır masrafı kendim yapar kullanırım ya da satarım. Adam kartı kullanacaksa masrafı bölüşmek bana mantıklı gelmiyor.

3080e de oc yapıyorsa olmayan beynine onun
Bazı dingiller OCyi bir halt sanıyor aynı şey UV içinde geçerli 3080 diyip geçmeyeceksin MSI afterburner açıp core voltaj + power %111 yapınca GG :D sendeyken çalıştığına dair en ufak bir videon varsa bitti gitti iş o onun sorunu götürsün yaptırsan vrami sorun vramde zaten

Bazı dingiller OCyi bir halt sanıyor aynı şey UV içinde geçerli 3080 diyip geçmeyeceksin MSI afterburner açıp core voltaj + power %111 yapınca GG :D sendeyken çalıştığına dair en ufak bir videon varsa bitti gitti iş o onun sorunu götürsün yaptırsan vrami sorun vramde zaten
O işlerden çok anlar gibi gelmedi takıp pubg falan oynayacak tipteydi.

Geri