🔥İndirim Kahve Dünyası 1KG Espresso 582TL

iFourveyn

80+
Reaksiyon skoru
107
hoca bunu biraz kalın çekip filtre kahve olarak kullanabilir miyiz?
sanmıyorum ikisi aynı çekirdek değil sonuçta filtre için sadece arabica espressoda ise arabica ve robusta karıştırılıyor ve zaten demleme yöntemleri farklı fakat sen yinede deneyebilirsin nasıl bir tat olur merak ettim şimdi:D

Alasım var ama bunu çekmeden kullanabilir miyiz ? Bir de bunu makine olmadan nasıl yapacağız. Bıktık artık nescafenin zift aromalı kahvesinden

Alasım var ama bunu çekmeden kullanabilir miyiz ? Bir de bunu makine olmadan nasıl yapacağız. Bıktık artık nescafenin zift aromalı kahvesinden
yani makineden makineye değişiyor bazı makine çekirdek bazısına öğütülmüş koymak lazım makinesiz bir şey yapamazsın tavsiyem a101 bimden falan 100 150tlye french press al git kahve dünyasına veya internetten yöresel filtre kahve al demle bak keyfine özellikle El Salvador ve Guatemala öneririm şubeden istediğin miktarda veya tllik çektirebilirsin her türlü nescafeden daha iyi emin ol

Ya arkadaş benim bi yere gidip adam gibi kahve içme imkanım yok mu nereden içebilirim şu kaliteli kahveyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,266
Üyeler
187,018
Son üye
eacnatas
Geri