Hocam guvenemedim ya iptal olacak gibime geldiMigrospayle deneyin hocam ben 1998TL'ye samsung Buds 3 aldım.
Hocam guvenemedim ya iptal olacak gibime geldiMigrospayle deneyin hocam ben 1998TL'ye samsung Buds 3 aldım.
bu sabah kargoya verme muhabbeti nedir hocam tam olarak ne farkı var sabah yada başka bir zamanda kargoya verilmesinin? yanlış bir şey yapmıyoruz sonuçta kod kullanıyoruzBen kulaklık çektim inş firma sabah kargoya verirde sipariş iptal olmaz diye ümit ediyorum
Doğru diyorsunuz da hocam ama Trendyol tarafından sipariş iptal edilebilir sonuçta Amerika da yaşamıyoruz o sebepten sipariş iptal edilebilir diye düşünüyorum.bu sabah kargoya verme muhabbeti nedir hocam tam olarak ne farkı var sabah yada başka bir zamanda kargoya verilmesinin? yanlış bir şey yapmıyoruz sonuçta kod kullanıyoruz
bi arkadaşta alacağınız ürünün satıcısının trendyol olmadığına dikkat edin demişti onunlada alakalı olabilirDoğru diyorsunuz da hocam ama Trendyol tarafından sipariş iptal edilebilir sonuçta Amerika da yaşamıyoruz o sebepten sipariş iptal edilebilir diye düşünüyorum.
nasıl verdin siparişiAlıntıyı görüntüle
Konu sahibine teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Azerbeycan kuponu zamanı ekmeğini çok yedik darısı amerika kuponuna bakalım yarın görcez
cüzdan kısmında para yatır kısmındanAlıntıyı görüntüle
migrospaye nereden para yatıracağız
yok en fazla iade olur diyorlarKonumu amerikada gösterip kodu kullanmanın bi zararı olur mu ki ? Sonuçta amerikada değiliz, bi yaptırım olur mu![]()
VPN + Migrospaynasıl verdin siparişi