❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

VPN ile amerikaya bağlandıktan sonra sıfır hesap açıp e-pin ve altın hariç tüm ürünlerde geçerli 2000/1000 tl sepette düşüyor otomatik tanımlanıyor tanımlanmazsa hello50 deneyin.

ÖNEMLİ: İNDİRİM TANIMLANMIYORSA FARKLI TARAYICI-VPN-GİZLİ SEKME KOMBİNASYONLALRINI DENEYİN SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ

Alıntıyı görüntüle
Kupon var ama ödeme kısmı sıkıntı, VPN kapatınca zaten kupon anında gidiyor VPN açıkken de Türk kartı girilmiyor girince yine kupon iptal oluyor. Boşa uğraştık 😀

Vpn açıkken hesap açamıyorum üye ol dediğim zaman herhangi bir şey olmuyor opera ve windiscribe ile denedim

Vpn açıkken hesap açamıyorum üye ol dediğim zaman herhangi bir şey olmuyor opera ve windiscribe ile denedim
turbo vpn ile dene ben direkt yeni mail hesabı oluşturup onunla kayıt oldum sorun olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyide hocam alamadım ya moneypaya da üye olamadım nasıl oluyorsa
nasıl üye olamadın hocam bende az önce indirdim sadece tel no falan istedi ödemede de sorun yaşamadım ne alacağıma karar verip kullancağım bende kodu sorun yaşamadım yani

Kupon var ama ödeme kısmı sıkıntı, VPN kapatınca zaten kupon anında gidiyor VPN açıkken de Türk kartı girilmiyor girince yine kupon iptal oluyor. Boşa uğraştık 😀
türk kartlarına olmuyor zaten adam en başta yazmış orayı oku çözüm için

VPN ile amerikaya bağlandıktan sonra sıfır hesap açıp e-pin ve altın hariç tüm ürünlerde geçerli 2000/1000 tl sepette düşüyor otomatik tanımlanıyor tanımlanmazsa hello50 deneyin.

ÖNEMLİ: İNDİRİM TANIMLANMIYORSA FARKLI TARAYICI-VPN-GİZLİ SEKME KOMBİNASYONLALRINI DENEYİN SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ

Alıntıyı görüntüle
papel varda kartı girince fiyat kuponsuza dönüyor

hesaba girişte bende sıkıntı yaşadım. eğer girebilirsem bitane jbl kulaklık çekicem

Alıntıyı görüntüle
Çok teşekkür ederim bu arada dostum sayende Samsung buds 3 1998TL'ye aldım.

sabahın saat 8nde kargoya veren satıcı varsa gelir gec kalır farkederlerse gelmez,azerbeycan üzerinden almıstık daha önce
Para iade mi oluyor iptal yerse şipariş

Chrome mağazasından veepn ekleyip Amerika’ya bağlanın çalışıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,227
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri