❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Azerilere kupon verdiklerin de benim siparişleri dağıtımdan çekmişti trendyol :D

Azerilere kupon verdiklerin de benim siparişleri dağıtımdan çekmişti trendyol :D
ücret iadesi oldumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Moneypay tarzı ödeme yöntemlerinin kartıyla deneyin hocam ana açıklamaya yazıyorum bunu da teşekkürler
hocam ödeme sayfasında bende ödeme seçeneği çıkmıyor direkt kart bilgilerini istiyor nasıl düzeltebilirim onu

ücret iadesi oldumu?

hocam ödeme sayfasında bende ödeme seçeneği çıkmıyor direkt kart bilgilerini istiyor nasıl düzeltebilirim onu
moneypay cüzdan yerinde sağ üstte kartlar var oradaki sanal kart ile alabilirsiniz

VPN ile amerikaya bağlandıktan sonra sıfır hesap açıp e-pin ve altın hariç tüm ürünlerde geçerli 2000/1000 tl sepette düşüyor otomatik tanımlanıyor tanımlanmazsa hello50 deneyin.

ÖNEMLİ: İNDİRİM TANIMLANMIYORSA FARKLI TARAYICI-VPN-GİZLİ SEKME KOMBİNASYONLALRINI DENEYİN SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ

Alıntıyı görüntüle
Bu promosyon TR kartları ile kullanılamaz hatasını nasıl çözebilirim ?

Bu promosyon TR kartları ile kullanılamaz hatasını nasıl çözebilirim ?
SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ

VPN önerir misiniz ?
Opera'nın entegre vpni ile yaptım ben hocam ama sizde çalışmayabilir google web storedan amerikası bedava olan herhangi bir vpn kullanabilirsiniz

Hiçbiri yok Nays işe yaramaz mı hocam
Sanmıyorum hocam iş bankasına bağlı olduğu için. Ama deneyin.

moneypay cüzdan yerinde sağ üstte kartlar var oradaki sanal kart ile alabilirsiniz
hocam sepette yada herhangi bir yerde ödeme seçeneğini değiştirebileceğim bir yer bulamadım ben körüm galiba . bana mümkünse resim ile ve mala anlatır gibi tekrar anlatır mısın

hocam sepette yada herhangi bir yerde ödeme seçeneğini değiştirebileceğim bir yer bulamadım ben körüm galiba . bana mümkünse resim ile ve mala anlatır gibi tekrar anlatır mısın
hocam moneypay uygulamasını indirdikten sonra cüzdana tıklayın sağ üstte kart simgesi var oraya tıklayınca çıkacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,839
Üyeler
186,800
Son üye
okanyesmen
Geri