ücret iadesi oldumu?Azerilere kupon verdiklerin de benim siparişleri dağıtımdan çekmişti trendyol![]()
hocam ödeme sayfasında bende ödeme seçeneği çıkmıyor direkt kart bilgilerini istiyor nasıl düzeltebilirim onuMoneypay tarzı ödeme yöntemlerinin kartıyla deneyin hocam ana açıklamaya yazıyorum bunu da teşekkürler
moneypay cüzdan yerinde sağ üstte kartlar var oradaki sanal kart ile alabilirsinizücret iadesi oldumu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam ödeme sayfasında bende ödeme seçeneği çıkmıyor direkt kart bilgilerini istiyor nasıl düzeltebilirim onu
Bu promosyon TR kartları ile kullanılamaz hatasını nasıl çözebilirim ?VPN ile amerikaya bağlandıktan sonra sıfır hesap açıp e-pin ve altın hariç tüm ürünlerde geçerli 2000/1000 tl sepette düşüyor otomatik tanımlanıyor tanımlanmazsa hello50 deneyin.
ÖNEMLİ: İNDİRİM TANIMLANMIYORSA FARKLI TARAYICI-VPN-GİZLİ SEKME KOMBİNASYONLALRINI DENEYİN SANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ
Alıntıyı görüntüle
Hiçbiri yok Nays işe yaramaz mı hocamSANAL CÜZDAN KARTI (MONEYPAY-UPTION-PAPEL-NKOLAY-MIGROSPAY)İLE SİPARİŞ VERİN ÖDEMEDE HATA ALIYORSANIZ
Opera'nın entegre vpni ile yaptım ben hocam ama sizde çalışmayabilir google web storedan amerikası bedava olan herhangi bir vpn kullanabilirsinizVPN önerir misiniz ?
Sanmıyorum hocam iş bankasına bağlı olduğu için. Ama deneyin.Hiçbiri yok Nays işe yaramaz mı hocam
hocam sepette yada herhangi bir yerde ödeme seçeneğini değiştirebileceğim bir yer bulamadım ben körüm galiba . bana mümkünse resim ile ve mala anlatır gibi tekrar anlatır mısınmoneypay cüzdan yerinde sağ üstte kartlar var oradaki sanal kart ile alabilirsiniz
hocam moneypay uygulamasını indirdikten sonra cüzdana tıklayın sağ üstte kart simgesi var oraya tıklayınca çıkacak.hocam sepette yada herhangi bir yerde ödeme seçeneğini değiştirebileceğim bir yer bulamadım ben körüm galiba . bana mümkünse resim ile ve mala anlatır gibi tekrar anlatır mısın
VeepnVPN önerir misiniz ?
çalışma masası flinder marka, sarı sitede birkaç güne satarsın.Hocam alınıp kolay satılabilecek bir şey önerebilir misiniz