Razer BlackShark v2 pro ses paraziti

Tower02

80+
Reaksiyon skoru
3
7 aydır kullandığım Razer Blackshark V2 Pro kulaklığım var. Son iki gündür ciddi bir sorun yaşıyorum. Müzik dinlerken ya da film izlerken pek sıkıntı yok ama Valorant gibi oyunlara girince sesler robotikleşiyor, kesilmeler oluyor ve bir süre sonra kulaklık kendini kapatıyor.
İnternette söylenen her şeyi denedim: USB portları, dongle, yazılım, ayarlar… ama net bir çözüm bulamadım. Son çare Razer destek tarafına ulaşmaya çalıştım fakat orada da sürekli oradan oraya yönlendirildim, bir türlü derdimi anlatabileceğim net bir yere ulaşamadım.
Açıkçası yıllarca ucuz kulaklıklar kullandım, ilk defa “adam gibi bir şey alayım” dedim, parasına da kıydım ama şu an ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşıyorum.
Aynı sorunu yaşayan ya da bir çözüm bulan varsa gerçekten çok sevinirim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-12-18 142859.webp
    Ekran görüntüsü 2025-12-18 142859.webp
    38 KB · Hit: 20
Barrracuda x de ses tekerleğini çevirince cızırtı oluyor bende de full ses kullanmıyorum o yüzden bir tık kısıyorum galiba razerin kulaklıklar bir tık kronik

Barrracuda x de ses tekerleğini çevirince cızırtı oluyor bende de full ses kullanmıyorum o yüzden bir tık kısıyorum galiba razerin kulaklıklar bir tık kronik
İlk defa denk geldiğim için kronik mi değil mi bilemedim şimdi fakat 7 aydır ilk defa yaşıyorum bu problemi.. ve son iki gündür inanır mısın şarjı da garip şekilde hızlı bitiyor. Birebir değişim talep edeceğim ama bir türlü beceremedim son çare bir kere mail göndereceğim kendilerine.

İlk defa denk geldiğim için kronik mi değil mi bilemedim şimdi fakat 7 aydır ilk defa yaşıyorum bu problemi.. ve son iki gündür inanır mısın şarjı da garip şekilde hızlı bitiyor. Birebir değişim talep edeceğim ama bir türlü beceremedim son çare bir kere mail göndereceğim kendilerine.
Belli ki sıkıntılı hocam barracuda x de her 10 20 urunden biri boyleymis sacmalik razer gibi bir markanin bu tur hatalari siz mail atin deginsim yaparlar 7 ay kisa bir sure

Geri