7 aydır kullandığım Razer Blackshark V2 Pro kulaklığım var. Son iki gündür ciddi bir sorun yaşıyorum. Müzik dinlerken ya da film izlerken pek sıkıntı yok ama Valorant gibi oyunlara girince sesler robotikleşiyor, kesilmeler oluyor ve bir süre sonra kulaklık kendini kapatıyor.
İnternette söylenen her şeyi denedim: USB portları, dongle, yazılım, ayarlar… ama net bir çözüm bulamadım. Son çare Razer destek tarafına ulaşmaya çalıştım fakat orada da sürekli oradan oraya yönlendirildim, bir türlü derdimi anlatabileceğim net bir yere ulaşamadım.
Açıkçası yıllarca ucuz kulaklıklar kullandım, ilk defa “adam gibi bir şey alayım” dedim, parasına da kıydım ama şu an ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşıyorum.
Aynı sorunu yaşayan ya da bir çözüm bulan varsa gerçekten çok sevinirim.
İnternette söylenen her şeyi denedim: USB portları, dongle, yazılım, ayarlar… ama net bir çözüm bulamadım. Son çare Razer destek tarafına ulaşmaya çalıştım fakat orada da sürekli oradan oraya yönlendirildim, bir türlü derdimi anlatabileceğim net bir yere ulaşamadım.
Açıkçası yıllarca ucuz kulaklıklar kullandım, ilk defa “adam gibi bir şey alayım” dedim, parasına da kıydım ama şu an ciddi anlamda hayal kırıklığı yaşıyorum.
Aynı sorunu yaşayan ya da bir çözüm bulan varsa gerçekten çok sevinirim.