🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aynen benim de aklıma geldi
belki de o yüzden kabul edilebilir yazıyordu açıklamasında.... birden çok iade sebebiyle çöp kategorisine alalım arkadaşlar dediler heralde.

ben de zannettim kırığı çıkığı var
diğer monitör konularına bakarsanız hata affetmem monitör konusunda... elimdeki diğer tüm monitörleri çöplerim

bu ekranda maşallah tık yok.... banding yok-yanma yok- piksel ölüsü yok- parlaklık bir olede göre çok iyi- ekranda çizik yamuk yok- gri ekranda dikey çizgi yok. hoparlör çalışıyor
vrr flicker var ama o da her oledde var. bende bir 14 saat kullanmışım:) 1 ay sürem var bozulması dışında göndermem geri
19500 e parlak ekran oled bulamam daha .
Bende 24700 e gigabyte tandem aldım bakalım yarın gelcek. Yeni gibi yazıyordu.

5000TL'ye monitör buldum bir tane, Amazon depoda 4750TL. 250TL daha ucuza almak için depodan almaya değer mi, sıfır mı alınmalı ?

5000TL'ye monitör buldum bir tane, Amazon depoda 4750TL. 250TL daha ucuza almak için depodan almaya değer mi, sıfır mı alınmalı ?
sıfır al hocam 250 tl bişey değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Styx
yorum attığım arkadaş belirtti diye yazdım peki 24 aylık garantiden muaf mı oluyoruz yani tamamen mantıksız ve saçmalık :D
Cihazın garantisi yanında + amazon 1 yıl garanti veriyor diye biliyorum amazon canlı destekle telefonda görüşmüştüm.
Distribütörü arayıp sordum. Fatura da ikinci el yazması önemli değil garantiden yararlanabilirsiniz dedi. 3 yıl oled yanığı garantisi eğer garanti belgesinde yazıyorsa ondan da yararlanırsınız dedi.
IMG_8485.webp

Distribütörü arayıp sordum. Fatura da ikinci el yazması önemli değil garantiden yararlanabilirsiniz dedi. 3 yıl oled yanığı garantisi eğer garanti belgesinde yazıyorsa ondan da yararlanırsınız dedi. Alıntıyı görüntüle
Güzel hocam. Benimki de geldi kurdum, güncellemesi yapılmış f06 sürümünde fakat ekran süresi 0 saat olarak gözüküyordu. Alan arkadaş 30 dk kurcalayıp iade etti sanırım çünkü ben kullanınca 1, 2 saat diye saymaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

seninki en fazla 3-5 saat kullanılmış çıkar:)
zaten yeni geldi ekran biri hevesle aldı heralde gönderdi geri.
güle güle kullan
Garip şekilde 0 saat çıktı ama güncellemesi vs. Yapılmış ve jelatini sökülüp geri takılmış

Güzel hocam. Benimki de geldi kurdum, güncellemesi yapılmış f06 sürümünde fakat ekran süresi 0 saat olarak gözüküyordu. Alan arkadaş 30 dk kurcalayıp iade etti sanırım çünkü ben kullanınca 1, 2 saat diye saymaya başladı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garip şekilde 0 saat çıktı ama güncellemesi vs. Yapılmış ve jelatini sökülüp geri takılmış
Hayırlı olsun. Nasıl kullanımı

KONUDA LÜTFEN TELEGRAM LİNKİ İSTEMEYİNİZ.

Güncelleme;
Çoğu iyi fiyatlı ürünün stoğu bitti tek tük kaldı veya tekrar geliyor tüm ürünler için

Konu 2025 yılının en popüler konusu oldu değerlendirenlere hayırlı olsun bu nedenle konuyu depo indirimleri için ana konu olarak düzenliyorum

14 günde 500.000 hit. Konu başında olan arkadaşların çoğu halen burda. Mcquenn sadakatinizi takdir ediyor 🏹

Alıntıyı görüntüle
ram fırsatı olursa hocam o.O2

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,577
Üyeler
187,213
Son üye
LordJosephs
Geri