durum 2.el yazarBen monitör aldım. Faturada 2.el yazmıyor.
durum 2.el yazarBen monitör aldım. Faturada 2.el yazmıyor.
yani bu mantığa göre diyelim tablet aldım ama tablet 5 gunluk çıktı seri numarasında apple sitesinde arattıgımda daha 24 ay garantisi var gozukmekte ama ben bundan yararlanamıyor muyum sadece 1 yıl iade garantisinden yararlanabiliyor muyum doğru mu anladımArctis nova pro wireless aldım Amazon depodan. Yeni gibi idi. Alan kişi kutuyu açmış jelatinleri biel sokmeden iade etmiş.
Bende böyle olunca çok sordum bozulursa steelseries dist bakar mı diye.
Ama hep cevap aynı oldu.
Fatura da ise ürün adında ikinci el yazıyor.
Senin bahsettiğin yazdırılabilir sipariş özeti sanırım. Faturada 2.el ibaresi yok.durum 2.el yazar
var hocamSenin bahsettiğin sipariş ayrıntıları sanırım. Faturada 2.el ibaresi yok.
Tamam buldum, mal/hizmet cinsinde yazıyormuşvar hocam
Cihazın garantisi yanında + amazon 1 yıl garanti veriyor diye biliyorum amazon canlı destekle telefonda görüşmüştüm.yani bu mantığa göre diyelim tablet aldım ama tablet 5 gunluk çıktı seri numarasında apple sitesinde arattıgımda daha 24 ay garantisi var gozukmekte ama ben bundan yararlanamıyor muyum sadece 1 yıl iade garantisinden yararlanabiliyor muyum doğru mu anladım
Böyle bir ürün mü çıktı bugün?
ki zaten apple garanti kapsamında urunlerıne genelde fatura bıle ıstemıyor ki cihazın garantisi var mantıken yararlanmamak saçmalık yani ben bu fikre katılmıyorumCihazın garantisi yanında + amazon 1 yıl garanti veriyor diye biliyorum amazon canlı destekle telefonda görüşmüştüm.
1 yıl iade garantisi diye bir şey yok.yani bu mantığa göre diyelim tablet aldım ama tablet 5 gunluk çıktı seri numarasında apple sitesinde arattıgımda daha 24 ay garantisi var gozukmekte ama ben bundan yararlanamıyor muyum sadece 1 yıl iade garantisinden yararlanabiliyor muyum doğru mu anladım
hocam valla şöyle söyleyeyim fazla rekabetçi değilsen ve 8k hz takıntın yoksa alma, ben de aynı durumdaydım geçen ay attack shark x3 alacaktım, daha sonra inceleme videolarını izledim, malzeme kalitesi ve tuş basımı rahatsız etti biraz, (okb yim normal biri farkına bile varmayabilir), yıllarca deathadder kullanınca palm gripe çok alıştım attack shark x3 simetrik olduğu için bu iki sebepten almadım, sen diyorsan ki benim için bunlar önemli değil, o zaman onlara yönel, ama rekabetçiyim kablosuz 8k olsun simetrik olmasın malzeme kalitesini hissedeyim diyorsan da v3 pro öneririm, yoksa fazla masraf o fareler de gayet yeterli ve güzelHocam parasına değermi işin o kısmındayım. Yani gidip şu 1500 liralık 339 sensörlü ciazlardan alsam çokta fark etmeyez benim için gibi geliyor bana![]()
yorum attığım arkadaş belirtti diye yazdım peki 24 aylık garantiden muaf mı oluyoruz yani tamamen mantıksız ve saçmalık1 yıl iade garantisi diye bir şey yok.