MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
- Konu Sahibi Konu Sahibi
NedenWatermelon bubble gum yazmıştıum şu an ben de onu içiyorum ama mümkünse star 40k alma rave 40k al ben pişmanım star 40k aldığım için
NedenWatermelon bubble gum yazmıştıum şu an ben de onu içiyorum ama mümkünse star 40k alma rave 40k al ben pişmanım star 40k aldığım için
ne kadara alıyosun bu aradaTesekkurler evet daha zararli
20k star 750 40k star 900 50k gear 1000ne kadara alıyosun bu arada
pahalıymış20k star 750 40k star 900 50k gear 1000
Ben sitelerde veya illerde satılanları 1500e goruyorum gayet uygun doğu bölgesi olmadığı sürece güvenirim benim aldığım kişide orjinal getirtiyor 4,5 kere aldım kafam esince alıyorum ama aroma bilemedimpahalıymış
ben 40k 650den alıyorum kanka orijinal barkodlu ürünler. önerdiğim aromalar güzel.Ben sitelerde veya illerde satılanları 1500e goruyorum gayet uygun doğu bölgesi olmadığı sürece güvenirim benim aldığım kişide orjinal getirtiyor 4,5 kere aldım kafam esince alıyorum ama aroma bilemedim
Nereden alıyosun ve baska aroma yok mu iyi grape ice bana sahte üzüm hissi veriyor ve midem bulaniyor satmistim %80deben 40k 650den alıyorum kanka orijinal barkodlu ürünler. önerdiğim aromalar güzel.
istanbulda toptancımdan alıyorum. çoğu aroma mevcutNereden alıyosun ve baska aroma yok mu iyi grape ice bana sahte üzüm hissi veriyor ve midem bulaniyor satmistim %80de
Toptan mı alıyorsun tek mi ve kargo var mıistanbulda toptancımdan alıyorum. çoğu aroma mevcut
tekte var kargoda var ama kargo bi tık pahalı gelebilirToptan mı alıyorsun tek mi ve kargo var mı
Sorun yok kargo varsa ama nereden alacağım nereden ulaşacağım kişiyetekte var kargoda var ama kargo bi tık pahalı gelebilir
watermelon ıceVozol 40k star alacağım aroma önerisi istiyorum sizce ne almalıyım?