PolatAlemdarr
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 299
İade sürem geçtiği için böyle bi yöntem aklıma geldi Trendyol canlı desteğe attığımda farketmediler gibi 
Hocam yasal islerde kullanmasaydiniz belli olmaz cunku.İade sürem geçtiği için böyle bi yöntem aklıma geldi Trendyol canlı desteğe attığımda farketmediler gibi![]()
Risk analizi sıfır hep makarna ekmektenBu forumdaki çocuklar acayip ilginç geliyor bana ya. 150 liralık kodu günlerce kovalıyor, 9 taksit 50 bin liralık pc 2 bin lira ucuz diye tek çekimli siteden alıyor ve 5 bin liralık zart zort bir şey için en düşük ihtimalle 2 yıl yatarı olan suç işliyor. Bir de incelenecek cihazından bunu yaptığını yazıyorNitelikli bir de mis. Nasıl bir şirazeleri var anlamıyorum. Bir de yaparken aa bunu neden kimse yapmıyor ki alla alla diye iki saniye düşünmüyorlar mı?
Değilmi değmez böyle şeylereRisk analizi sıfır hep makarna ekmekten
Evrakta sahtecilik nedir cezası nedir biliyor musun? Bence bilmiyorsun bilen biri böyle bir şey yapmaz.İade sürem geçtiği için böyle bi yöntem aklıma geldi Trendyol canlı desteğe attığımda farketmediler gibi![]()
bunu yapanlar azinlik ama sesleri cok ciktigi icin cogunluk gibi algilaniyor ama haklisin =DDBu forumdaki çocuklar acayip ilginç geliyor bana ya. 150 liralık kodu günlerce kovalıyor, 9 taksit 50 bin liralık pc 2 bin lira ucuz diye tek çekimli siteden alıyor ve 5 bin liralık zart zort bir şey için en düşük ihtimalle 2 yıl yatarı olan suç işliyor. Bir de incelenecek cihazından bunu yaptığını yazıyorNitelikli bir de mis. Nasıl bir şirazeleri var anlamıyorum. Bir de yaparken aa bunu neden kimse yapmıyor ki alla alla diye iki saniye düşünmüyorlar mı?
Sen bekle bi anlasınlar sana nasıl etek giydiriyorlar görİade sürem geçtiği için böyle bi yöntem aklıma geldi Trendyol canlı desteğe attığımda farketmediler gibi![]()