omuraycil
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 552
Evet toplam 800 tl ödemiştik urun fiyati ile birlikteorası belli olmuyor ya 5 6 ay önce nova lite almıştık 13.6 dolara 210 lira vergi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Evet toplam 800 tl ödemiştik urun fiyati ile birlikteorası belli olmuyor ya 5 6 ay önce nova lite almıştık 13.6 dolara 210 lira vergi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
hocam seninki nolduBunlar vatandaşa düşman. Söylenecek çok şey var da sabır sabır.
hocam seninki noldu
aynı durumdayım. vergi çok çıkmasa bari derken şimdi gümrükte kalma olayı çıktı. gelsin de artık vergisi neyse verelmAlıntıyı görüntüle
Gümrükten çıktı diyor ama gelse bile ürün kadar vergi ödeyeceğiz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
Ürün hiç gelmedi kısmını anlamadım hocamBU ARADA GAMESİR DESTEĞE MESAJ ATMIŞTIM 15 DOLAR VERGİ ÜCRETİ ÇOK GELDİ GİBİSİNDEN. ADAMLAR YARISINI KARŞILAYABİLİRİZ DİYE MESAJ ATMIŞLARDI ve ürün hiç gelmedi helal , BİZİMKİLER BİZE ÇAKSIN.
Ürün elime ulaşmadı yani. ulaşsaydı, yarısını karşılarız dediler. bana özel mi bilmiyorumPtt ile ilerişime geçerken bu ekran görüntüsünü kullanabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ürün hiç gelmedi kısmını anlamadım hocam
He, ulaşırsa yardımcı olacaklarsa müq olurÜrün elime ulaşmadı yani. ulaşsaydı, yarısını karşılarız dediler. bana özel mi bilmiyorum
hocam nasıl iletişim kurdun anlatır mısınBU ARADA GAMESİR DESTEĞE MESAJ ATMIŞTIM 15 DOLAR VERGİ ÜCRETİ ÇOK GELDİ GİBİSİNDEN. ADAMLAR YARISINI KARŞILAYABİLİRİZ DİYE MESAJ ATMIŞLARDI ve ürün hiç gelmedi helal , BİZİMKİLER BİZE ÇAKSIN.
geçmiş olsun bu arada kesin kaldı mı gümrükte? nasıl olacak şimdi daha önce başına geldi mi?Ürün elime ulaşmadı yani. ulaşsaydı, yarısını karşılarız dediler. bana özel mi bilmiyorum
gamesir gmail supporttan iletişime geçtim. ilk defa gümrükte kaldı ürünüm. büyük ihtimal ürünü iade ettiricem.hocam nasıl iletişim kurdun anlatır mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
geçmiş olsun bu arada kesin kaldı mı gümrükte? nasıl olacak şimdi daha önce başına geldi mi?
ne yazdığını paylaşabilir misin acabagamesir gmail supporttan iletişime geçtim. ilk defa gümrükte kaldı ürünüm. büyük ihtimal ürünü iade ettiricem.