❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

orası belli olmuyor ya 5 6 ay önce nova lite almıştık 13.6 dolara 210 lira vergi çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam.
Evet toplam 800 tl ödemiştik urun fiyati ile birlikte

şimdi nolucak arkadaşlar ben onu anlamadım indirimde diye aldık 30 euro üstü demişler

hocam seninki noldu
Screenshot 2025-12-19 at 13.11.17.webp

Gümrükten çıktı diyor ama gelse bile ürün kadar vergi ödeyeceğiz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.

BU ARADA GAMESİR DESTEĞE MESAJ ATMIŞTIM 15 DOLAR VERGİ ÜCRETİ ÇOK GELDİ GİBİSİNDEN. ADAMLAR YARISINI KARŞILAYABİLİRİZ DİYE MESAJ ATMIŞLARDI ve ürün hiç gelmedi helal , BİZİMKİLER BİZE ÇAKSIN.

Ptt ile ilerişime geçerken bu ekran görüntüsünü kullanabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BU ARADA GAMESİR DESTEĞE MESAJ ATMIŞTIM 15 DOLAR VERGİ ÜCRETİ ÇOK GELDİ GİBİSİNDEN. ADAMLAR YARISINI KARŞILAYABİLİRİZ DİYE MESAJ ATMIŞLARDI ve ürün hiç gelmedi helal , BİZİMKİLER BİZE ÇAKSIN.
Ürün hiç gelmedi kısmını anlamadım hocam

Ekler

• IMG_20251219_130940_998.webp
    IMG_20251219_130940_998.webp
    36.1 KB · Hit: 140
Ptt ile ilerişime geçerken bu ekran görüntüsünü kullanabilirsiniz

Ürün hiç gelmedi kısmını anlamadım hocam
Ürün elime ulaşmadı yani. ulaşsaydı, yarısını karşılarız dediler. bana özel mi bilmiyorum

hocam nasıl iletişim kurdun anlatır mısın

Ürün elime ulaşmadı yani. ulaşsaydı, yarısını karşılarız dediler. bana özel mi bilmiyorum
geçmiş olsun bu arada kesin kaldı mı gümrükte? nasıl olacak şimdi daha önce başına geldi mi?

hocam nasıl iletişim kurdun anlatır mısın

geçmiş olsun bu arada kesin kaldı mı gümrükte? nasıl olacak şimdi daha önce başına geldi mi?
gamesir gmail supporttan iletişime geçtim. ilk defa gümrükte kaldı ürünüm. büyük ihtimal ürünü iade ettiricem.

Geri