Öneri PC OYUNU YAPIYORUM FİKİR

Arkadaşlar pc oyunu yapıyorum ortalama bir oyun yapacağım sizce assasins creed benzeri bir oyun mu yapsam uncharted gibi bir oyun mu yapsam bu her 2 oyunun mekanikleri mevcut yani parkur sistemleri olsun silah kulanma sistemleri olsun bunları yaptım sizce hangisi üzerinden devam edeyim
The beginning after the end diye bir webtoon,novel var bi arastir onun hikayesini kullanabilir veya o guc sistemine bagli bir oyun yapabilirsen tum fandom oyunu oynar bu konuda yardimcida olurum

Ortalama niye yapıyorsun yapmışken tam yap.

Hevesinizi kırmak için söylemiyorum bunu ve kesinlikle oyun çıkardığınızda alacağım uncharted gibi bir oyunu yapabilirim demişsiniz ama bu oyunu yapan ekip 400 kişi + dışarıdan alınan destekle sayı 2000 civarı cast bölümüne bakın. Bu tarz bir oyun yapabileceğinize emin misin?

Hevesinizi kırmak için söylemiyorum bunu ve kesinlikle oyun çıkardığınızda alacağım uncharted gibi bir oyunu yapabilirim demişsiniz ama bu oyunu yapan ekip 400 kişi + dışarıdan alınan destekle sayı 2000 civarı cast bölümüne bakın. Bu tarz bir oyun yapabileceğinize emin misin?
Küçükken Google'a rakip bir site kurmak istiyordum. :) Ancak belki de imkan olsaydı bir şeyler de olabilirdi.

Birçok şeyde yalnız başına ancak bir yere kadar gidilebildiğine şahit oldum. Bazı işleri tam da o konuyla alakası olan sözde arkadaşlar desteklemediği için belki de daha iyisi olamadı.

Küçükken Google'a rakip bir site kurmak istiyordum. :) Ancak belki de imkan olsaydı bir şeyler de olabilirdi.

Birçok şeyde yalnız başına ancak bir yere kadar gidilebildiğine şahit oldum. Bazı işleri tam da o konuyla alakası olan sözde arkadaşlar desteklemediği için belki de daha iyisi olamadı.

bu kanalı gördümüz mü bilmiyorum ama sizin gibi tek başına oyun geliştiriyor ve rehber içerikler hazırlıyor. Ama uncharted ve ac gibi oyunlardan bahsetmiyor :) oyunu geliştirin yayınlayın öğrenin burada psylaşın satın alalım sıkıntı yok ama çıtanızı çok yüksek tutup başaramazsanı hevesiniz kaçar

bu kanalı gördümüz mü bilmiyorum ama sizin gibi tek başına oyun geliştiriyor ve rehber içerikler hazırlıyor. Ama uncharted ve ac gibi oyunlardan bahsetmiyor :) oyunu geliştirin yayınlayın öğrenin burada psylaşın satın alalım sıkıntı yok ama çıtanızı çok yüksek tutup başaramazsanı hevesiniz kaçar
Anlıyorum. :)
Ancak bilemiyorum belki arkadaş çok yetenelidir. Fakat düşündüğümde nasıl bir filmi bir kişi yapmıyorsa oyun da bir o kadar emek istiyor, en azından uncharted, Last of Us gibi oyunlar..

Anlıyorum. :)
Ancak bilemiyorum belki arkadaş çok yetenelidir. Fakat düşündüğümde nasıl bir filmi bir kişi yapmıyorsa oyun da bir o kadar emek istiyor, en azından uncharted, Last of Us gibi oyunlar..
Şuanki durumda bu videoyu izleyin yaptığı oyunlara bakın ve geliştirin burada görmek istiyoruz.

hocam sinematik sahneleri yapamam ama oynanış parkur level tasarımı bunları yapabilirim dediğim gibi parkur sistemini yaptım kolay değil zor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam daha önceden farklı türlerde oyunlar yaptım bir tek sinematik ara sahneleri yapamam gibi eğer oyunu yaparsam tekrar bir konu açarım demoyu yayınlarım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,505
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri