🔥İndirim Gürgençler Apple'da aksesuar fırsatları 6 Taksitle (Stok ve yeni ürünler geliyor)

Bu model yeni o zaman
image.webp

Eski ürün kodu bu Gürgenölerde satılan yeni model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu resimdeki eski
Güzel kardeşim Gürgençler'in sattığı 1 M ürün bu, Apple'ın sattığı 1 M ürün bu. Kodlarına bak bakalım aynı mı? Yine Gürgençler'in sattığı 2 M ürün bu, Apple'ın sattığı 2 M ürün bu. Apple'ın ürün kodları linkte yazıyor zaten.

Gemini, ChatGPT'ye yazarak konuşmuyorum. Bildiğim, kullandığım için konuşuyorum. Ek olarak Gürgençler'in görseli hatalı zaten. Eski ürüne yeni ürünün görsellerini koymuşlar. Ama ellerinde stok kalmamıştır yeni ürünü gönderirler bilemem.

Merhaba, sizin aldığınız 2m olan model mi ? Çünkü ben 1m aldım gelen ürün MX6X3TU/A chatgpt’ye de sordum 30w üzerinde bir adaptörle 25w desteklediğini söyledi.
Merhaba, ben Gürgençler'den satın almadım. Size satın aldığınız eski model ürün gelmiş, zaten açıklamada ürün kodu yazıyor. Güncel olan ürünler MGD74TU/A MGDM4TU/A bunlar.

Son düzenleme:
Güzel kardeşim Gürgençler'in sattığı 1 M ürün bu, Apple'ın sattığı 1 M ürün bu. Kodlarına bak bakalım aynı mı? Yine Gürgençler'in sattığı 2 M ürün bu, Apple'ın sattığı 2 M ürün bu. Apple'ın ürün kodları linkte yazıyor zaten.

Gemini, ChatGPT'ye yazarak konuşmuyorum. Bildiğim, kullandığım için konuşuyorum.

Merhaba, ben Gürgençler'den satın almadım. Size satın aldığınız eski model ürün gelmiş, zaten açıklamada ürün kodu yazıyor. Güncel olan ürünler MGD74TU/A MGDM4TU/A bunlar.
YİNEDE eskide olsa yenide olsa 20w apatör ile 15w m8ı veriyor

Hocam 46mm series 10 saate 41 mm veya 45mm alınır mı?
hocam bence olmaya bilir sırf apple 13 14 15 kılıfları birbirine uymasın diye kameraları 1 mm vs yana taşıdıklarınan bence uygun olanı al kafan rahat etsin

bu standı nereden aldınız acaba hocam

YİNEDE eskide olsa yenide olsa 20w apatör ile 15w m8ı veriyor

hocam bence olmaya bilir sırf apple 13 14 15 kılıfları birbirine uymasın diye kameraları 1 mm vs yana taşıdıklarınan bence uygun olanı al kafan rahat etsin

bu standı nereden aldınız acaba hocam
standı 3d yazıcıda bastım

Kılıflar nasıl ulaşan oldu mu?

eline ulaşanlar resim atabilişr mi

Geri