Kekurikekukaka
80+
- Reaksiyon skoru
- 159
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu model yeni o zaman
Hocam bu indirimler ne zamana kadar acabaBu model yeni o zaman
Alıntıyı görüntüle
Gürgençlerde bu tarz indirimler genelde stoklar bitene kadar sürüyor.Hocam bu indirimler ne zamana kadar acaba
Güzel kardeşim Gürgençler'in sattığı 1 M ürün bu, Apple'ın sattığı 1 M ürün bu. Kodlarına bak bakalım aynı mı? Yine Gürgençler'in sattığı 2 M ürün bu, Apple'ın sattığı 2 M ürün bu. Apple'ın ürün kodları linkte yazıyor zaten.Eski ürün kodu bu Gürgenölerde satılan yeni model
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu resimdeki eski
Merhaba, ben Gürgençler'den satın almadım. Size satın aldığınız eski model ürün gelmiş, zaten açıklamada ürün kodu yazıyor. Güncel olan ürünler MGD74TU/A MGDM4TU/A bunlar.Merhaba, sizin aldığınız 2m olan model mi ? Çünkü ben 1m aldım gelen ürün MX6X3TU/A chatgpt’ye de sordum 30w üzerinde bir adaptörle 25w desteklediğini söyledi.
YİNEDE eskide olsa yenide olsa 20w apatör ile 15w m8ı veriyorGüzel kardeşim Gürgençler'in sattığı 1 M ürün bu, Apple'ın sattığı 1 M ürün bu. Kodlarına bak bakalım aynı mı? Yine Gürgençler'in sattığı 2 M ürün bu, Apple'ın sattığı 2 M ürün bu. Apple'ın ürün kodları linkte yazıyor zaten.
Gemini, ChatGPT'ye yazarak konuşmuyorum. Bildiğim, kullandığım için konuşuyorum.
Merhaba, ben Gürgençler'den satın almadım. Size satın aldığınız eski model ürün gelmiş, zaten açıklamada ürün kodu yazıyor. Güncel olan ürünler MGD74TU/A MGDM4TU/A bunlar.
hocam bence olmaya bilir sırf apple 13 14 15 kılıfları birbirine uymasın diye kameraları 1 mm vs yana taşıdıklarınan bence uygun olanı al kafan rahat etsinHocam 46mm series 10 saate 41 mm veya 45mm alınır mı?
bu standı nereden aldınız acaba hocamBu model yeni o zaman
Alıntıyı görüntüle
Evet, çünkü cihaz 15 W hızlı şarjı destekliyor.YİNEDE eskide olsa yenide olsa 20w apatör ile 15w m8ı veriyor
standı 3d yazıcıda bastımYİNEDE eskide olsa yenide olsa 20w apatör ile 15w m8ı veriyor
hocam bence olmaya bilir sırf apple 13 14 15 kılıfları birbirine uymasın diye kameraları 1 mm vs yana taşıdıklarınan bence uygun olanı al kafan rahat etsin
bu standı nereden aldınız acaba hocam
Yan tarafında ürün kodu yazıyor, oradan kontrol edebilirsiniz. Örgüyse yüksek ihtimal yeni modeldirBu model yeni o zaman
Alıntıyı görüntüle
Ben şeffaf olandan aldım gayet iyi kutusu biraz yıpranmıştı sadece jelatini açılmamıştıKılıflar nasıl ulaşan oldu mu?
Kılıflar nasıl ulaşan oldu mu?
Alıntıyı görüntüle
Kardeşime aldık kapalı kutu orijinal bir şekilde geldi. Zaten kullandığımız bir kılıf kalitesini biliyorum. Bir sorun yok.