Yardım İphone 15 tr bırakıp yd 15 pro alınır mı

İ20N

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi nakit ihtiyacından dolayı tertemiz Türkiye 1 yıl garantili iphone 15 cihazımı 45 bine satarak yd 25k ya iphone 15 pro alınır mı acaba?

hocam yd uğraşılcak çile değil o hatayı bi kere yaptım iphone 13 mini mi satıp iphone 14 pro almıştım ilk çıktıgında 8 aydan sonra çift telefon gezmek zorunda falan kaldım kayıt yaptırdım sonra o zaman 4700tl falandı ders aldı asla bulaşmam yd işine bir iki model alt olsun tr olsun

Bende ayni ikilimde kalıp yurt içini seçmiştim. 17pmx 63.5 satılıyordu 120e aldım Tr.

Neden yaptın dersen 4+4 olayı covid zamanı geldi. Seneye eskisi gibi 2+2 e düşebilir ondan korktum.

Bende ayni ikilimde kalıp yurt içini seçmiştim. 17pmx 63.5 satılıyordu 120e aldım Tr.

Neden yaptın dersen 4+4 olayı covid zamanı geldi. Seneye eskisi gibi 2+2 e düşebilir ondan korktum.
Yıllardır düşürmediler zor düşmesi

Yurtdışı Iphone'ların çalıntı veya Lübnan'daki gibi işle görmüş olmadıklarını da bilemezsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama 20.000 TL iyi para. Bunu iyi bir yatırım ile kısa sürede 100.000'ne çıkartabilir zeki olan biri.

hocam yd uğraşılcak çile değil o hatayı bi kere yaptım iphone 13 mini mi satıp iphone 14 pro almıştım ilk çıktıgında 8 aydan sonra çift telefon gezmek zorunda falan kaldım kayıt yaptırdım sonra o zaman 4700tl falandı ders aldı asla bulaşmam yd işine bir iki model alt olsun tr olsun
Hocam çift telefon gezmek sorun değil benim için 4 ay dediğim gibi nakit lazım

Nakit lazımsa yap geç sormaya gerek yok. Burda sorulması gereken o fiyata yurtdışı iphonu mu yurtiçi android mi sorusu olmalı.

Nakit lazımsa yap geç sormaya gerek yok. Burda sorulması gereken o fiyata yurtdışı iphonu mu yurtiçi android mi sorusu olmalı.
Peki hocam bu yd iphone 15 pro yu alırken yanında neler gerekli tam olarak

Geri