YD Apple mantıklı mı

YD iphone 14 15 pro max fiyatlarına bakıyorum bir tane ilan buldum 15 pro max %92 pil sağlığı 256gb mağaza 12 ay garantili sorun çizik falan yok demiş fiyatı da 30k civarı sizce alınır mı YD almak mantıklı mı? Ya da sıfır s25 se mi almalıyım
4 ay çift telefon gezerim derseniz alın hocam. Her sene sıfırlanıyor her sene 8 ay kullanabiliyorsunuz.

alırken kontroll edersin kanka ne olcak
içinimi açtırcak adam sana alırken olm hadi açtın her toplama bu kadar belli olacak şekilde yapılmıyor daha profesyonel şekilde yapılanıda var sen harbi sorunlu bi çocuksun seni çok tokatlarlar bu hayatta ben diyim

içinimi açtırcak adam sana alırken olm hadi açtın her toplama bu kadar belli olacak şekilde yapılmıyor daha profesyonel şekilde yapılanıda var sen harbi sorunlu bi çocuksun seni çok tokatlarlar bu hayatta ben diyim
yok ya sen dolandırılmıyon duzgun cıhazları alıyon biz eşegiz dolandırılıyoz napcaz pahalıya senden alcaz tek cozum omu 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Uygunsuz Dil
şu siteye ıq testi yaparak girmek lazım bunlar 2+2 yi toplayamaz bilmiş bilmiş konuşuyorlar

neyse bu sitede herkes bişeyler biliyor takılın kafanıza göre
Başka köşeye havla canımı sıkma benim. Cihazın kendi formatında servis değişikliğini görebiliyorsunuz. Fazladan bir kaşarlığı varsa 3uTool gibi 3. parti uygulamalarla donanım raporu alabiliyorsun. Çok satmak istiyorsan ucube telefonunu git ilan ver. Sen saçmalayana kadar kimse müdahale etmiyordu :d

4 ay çift telefon gezerim derseniz alın hocam. Her sene sıfırlanıyor her sene 8 ay kullanabiliyorsunuz.
hocam iphonedan çok anlamıyom şimdi arkadaş toplama cihaz falan diyor iyice kafam karıştı biri diyor toplamaysa gözüküyor diğeri diyor gözükmüyor

Başka köşeye havla canımı sıkma benim. Cihazın kendi formatında servis değişikliğini görebiliyorsunuz. Fazladan bir kaşarlığı varsa 3uTool gibi 3. parti uygulamalarla donanım raporu alabiliyorsun. Çok satmak istiyorsan ucube telefonunu git ilan ver. Sen saçmalayana kadar kimse müdahale etmiyordu :d
bak adam işi biliyor

gözükmüyor o programlarda da çok bilmiş bilmiş konuşma

gözükuyor dostum sen bilmiyorsun istiyorsan ogrete bilirim
sen troll bi arkadaşsın sana daha cevap vermicem senle yetkililer ilgilensin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatırlat bir dahakine konuşmadan önce sana sorarım :D
afferın önce izin al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hatırlat bir dahakine konuşmadan önce sana sorarım :D
yoksa küpenden tutar çekerim canın yanar :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri