YD Apple mantıklı mı

hocam çok bilmiyorsunuz bu işleri uyarı falanda vermıyor fark etmende çok zor cihazı açmadan toplama oldugunu ya 0 alıcaksın yurt dışı mağazadan ya da güvendiğin birinden alıcaksın
veriyor kanka uyarı nasıl vermiyor🤣🤣🤣🤣

sen niye yurt dışı aldın ozaman seninkide toplamadır

belki sen yalan sölüyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim 15 proyu satayım sana yurt dışı pili 89 da 28 e bırakırım kutusu kablosu cart curt var ben 16 pro alcam
pahalıya satıyorsun kanka. sarı sitede daha uygun senden niye alsın adam

vermiyor kardeşim biliyorum da bir sürü çakallığı var bu işlerin kaç kere cihaz aldım ben güvendiğim emin oldugum kişiden alıyorum

Ben de öyle biliyorum.Cihaz apple serverları ile etkileşime geçiyor çünkü hangi parça ne zaman takılmış o bile görünüyor.

Ama arkadaşın dediği de doğru olabilir belki

vermiyor kardeşim biliyorum da bir sürü çakallığı var bu işlerin kaç kere cihaz aldım ben güvendiğim emin oldugum kişiden alıyorum
kanka oda güvendigi yerden alır sen adliye memurumusun da sana güvensin. adamı kazıklamaya calışıyon

Ben de öyle biliyorum.Cihaz apple serverları ile etkileşime geçiyor çünkü hangi parça ne zaman takılmış o bile görünüyor.

Ama arkadaşın dediği de doğru olabilir belki
arkadaş salıyor herlarde telefonda gozukuyor cunku

kanka oda güvendigi yerden alır sen adliye memurumusun da sana güvensin. adamı kazıklamaya calışıyon
alsın zaten almasın mı dedim esekk02 isminin hakkını verme sarı siteden al sen o zaman daha ucuza burda ben adamla konuşuyorum avukatı mısın

bu arkadaş troll veya akli dengesi bozuk bi arkadaş neyse ne haliniz varsa görün

alsın zaten almasın mı dedim esekk02 isminin hakkını verme sarı siteden al sen o zaman daha ucuza burda ben adamla konuşuyorum avukatı mısın
beyler sakin olun la kimsden aldığım veya laf ettiğim yok siz niye tartışıyonuz

adamı kazıklamaya calışıyon kanka adamda demiş daha ucuza var sen pahalıya satıyon bu sefer bozuk cıkar vb bişeyler sıkıyorsun

adamı kazıklamaya calışıyon kanka adamda demiş daha ucuza var sen pahalıya satıyon bu sefer bozuk cıkar vb bişeyler sıkıyorsun
aynen kazıklamaya çalışıyorum adam 30 bine sarı siteden buldum dedi ben 28e vereyim dedim nasıl kazıklamaksa daha ucuza vererek kazıklamaya çalışıyorum

aynen kazıklamaya çalışıyorum adam 30 bine sarı siteden buldum dedi ben 28e vereyim dedim nasıl kazıklamaksa daha ucuza vererek kazıklamaya çalışıyorum
adam pro max 256gb diyo sen pro 128 diyon pil saglıyın 92 seninki 80 lerde bu nasıl uyguna vermek

Toplama cihaz olayı baya boş bir yorum. Eğer iMEİ süreleri keyfinizi kaçırmayacaksa alın. Zaten cihazı satarken zarar etmiyorsunuz piyasası yüzünden. Yine de pil sağlığı tam cihaz bulabilirsiniz fiyatları çok oynamıyor YD olunca.

şu siteye ıq testi yaparak girmek lazım bunlar 2+2 yi toplayamaz bilmiş bilmiş konuşuyorlar

şu siteye ıq testi yaparak girmek lazım bunlar 2+2 yi toplayamaz bilmiş bilmiş konuşuyorlar
aynen kanka adamı kazıklamaya calış sonra haksız cıkınca laf dolandır

Toplama cihaz olayı baya boş bir yorum. Eğer iMEİ süreleri keyfinizi kaçırmayacaksa alın. Zaten cihazı satarken zarar etmiyorsunuz piyasası yüzünden. Yine de pil sağlığı tam cihaz bulabilirsiniz fiyatları çok oynamıyor YD olunca.
aynen dogru diyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,018
Üyeler
183,372
Son üye
Alppo
Geri