türkiyede de olsan yenileniyor her yılbaşıHer sene türkiyede olsak da yenileniyor mu yoksa yd a mı çıkmak gerkiyor 8 ayın yenilenmesi için?
30 dedin yukardaaynı fiyata pro max 92 pil sağlığı
Şu anlık her yıl başında 8 ay hak veriliyor.Her sene türkiyede olsak da yenileniyor mu yoksa yd a mı çıkmak gerkiyor 8 ayın yenilenmesi için?
Chatgptye sordum yenilenmiyor dedi sadece telefondan ilk sene sinyal alınınca çift sim 4 4 kullanabiliyorsun sonra kayıt gerekiyor deditürkiyede de olsan yenileniyor her yılbaşı
yanlış demiş o zaman her sene 8 ay kullanabılıyorsunChatgptye sordum yenilenmiyor dedi sadece telefondan ilk sene sinyal alınınca çift sim 4 4 kullanabiliyorsun sonra kayıt gerekiyor dedi
sen bilirsin kral ben güvenilir adamım amadirek fiyatını yazmadım o civarlarda yazdım aynı fiyata da var
Hocam sanki 16 pro falan daha mantıklı yd telefonu herkes yeni kullanmak için alıyor çünkü. Eski serileri satmak daha zor olur diye düşünüyorum zamanla.direk fiyatını yazmadım o civarlarda yazdım aynı fiyata da var
Ayarlardan gözüküyor osen bilirsin kral ben güvenilir adamım ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
toplama cihaz falan satabilirler
ayarlarda gözükmüyorHocam sanki 16 pro falan daha mantıklı yd telefonu herkes yeni kullanmak için alıyor çünkü. Eski serileri satmak daha zor olur diye düşünüyorum zamanla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlardan gözüküyor o
Hocam nası anlayacağız o zaman çok saçma,ekran değişse zaten face id uyarı verir çalışmaz apple seri idden aratacan ayarlardan bakıcan değişen parça gözükür illahaayarlarda gözükmüyor
hocam çok bilmiyorsunuz bu işleri uyarı falanda vermıyor fark etmende çok zor cihazı açmadan toplama oldugunu ya 0 alıcaksın yurt dışı mağazadan ya da güvendiğin birinden alıcaksınHocam nası anlayacağız o zaman çok saçma,ekran değişse zaten face id uyarı verir çalışmaz apple seri idden aratacan ayarlardan bakıcan değişen parça gözükür illaha
Diyelim toplama çıktı tekrar aynı paraya satamıyacak mıyım seneyehocam çok bilmiyorsunuz bu işleri uyarı falanda vermıyor fark etmende çok zor cihazı açmadan toplama oldugunu ya 0 alıcaksın yurt dışı mağazadan ya da güvendiğin birinden alıcaksın